Fotoğrafçılık Forumları
İzmir’de de Buluşma Olsun!!!
Ya valla diğer arkadaşların İstanbul'da buluşmasını çok kıskandım.O kadar fotoğrafcı ile bir arada olmak çok güzel olur.
Bizde İzmir'de bi buluşma yapalım ne dersiniz?
Evet olsun gelmek istiyorum
evet olabilir yeni tanışma ve katılımlar..hem tanışma hem fotograf çekme adına bu hafta bir program planı yapabiliriz....??
Talep git gide artıyor.Biraz daha fotoğrafcı arkadaşım katılırsa çok güzel olur.
bende izmirde bir toplantı olmasını dilerim katılmak istiyorum çok güzel bir aktivite olur
5 kişi olduk hadi yok mu artıran.
ne oluyor bakalım burada, gizli gizli toplantı falan .... fikret senden izin kağıdı falan alındı mı? alooo, yönetim uyuyor yaw!
kaçak ergün, sen gizli gizli geziyosun zaten, toplantı olsa gelicen sanki de ....
arkadaşlar, toplantının zamanı belli olursa gelmeyi isterim....
ayrıca havalar yavaş yavaş düzelmeye başladı.... şöyle sonbahar gezileri başlasın derim.. bulutlar, kuruyup dökülen yapraklar, gri tonlu bulanımlı havalar....peh peh ....
ne güzel yazmışsın engin ,
izmir grubu toplanma vakti geldi..
hadi kim nerdeyse çıksın ortaya ..
ergün sen de özlettin..programın yoğun biliyorum ama aramızda ol artık. Sonbahar geldi en son bahardı yüzünü gördüğümüzde
zafer abi de aramızda artık ,umarım o da katılımıyla mutlu eder bizi..
yeni arkadaşlar ,katılımınızla büyümek dileği ile ..
Selamlar,
Toplantıyı belli aralıklarla yapıyorduk, İzmir de yaşayan Netfotograf sitesi üyeleri olarak. Her seferinde de forumdan ve özel mesaj yolu ile konu hakkında bilgiler verilirdi. Fakat sıcakların artması ile bu toplantılarımızda azalmalar oldu, yaklaşık iki aydır bir araya gelemiyoruz. Sevgili ZAX ın bu konuyu tekrar gündeme getirmesi çok iyi oldu. Buluşma teklifine bende destek veriyorum. Yeni arkadaşlar ile tanışmak iyi olacaktır.
Teşekkürler ZAX...
Saygılarımla...
Şimdi damlar bizim arkadaşlar...
Ama bazıları kesin tarihin belli olmasını bekliyor olabilir.
Hadi bakalım ZAX, öyle forum açmakla olmuyor, tarih, saat ve yer belirt bakalım. Şöyle herkese uyanından
#rif@t" target="_BLANK" rel="nofollow">face="Verdana">#rif@t' tarafyndan 29.08.2006 09:25:27 tarihinde düzenlendi.
günaydın herkese
aslında güzel bir fikir uzunzamn geçti aradan özledik birbirimizi.havalarda artık eski yakıcı sıcaklığında değil.
bir hafta sonu güzel bir safari yapalım bence.herşey yolunda giderse gelirim.
sevgiler herkese.
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074104 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Gaziantep' de Gezi Buluşma Yapan Var mı ?
27 Tem. 2019, 21:52 emredalbudak27
0209927 Tem. 2019, 21:53
emredalbudak27 -
-