Fotoğrafçılık Forumları
Guzel Sanatlar Fak. Fotograf Bolumu
guzel sanatlar fak. fotograf bolumune girmek icin yapamam gerekenler neler? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? hic bi bilgiye sahip değilim. sadece oss den bi taban puanı olduğunu biliyorum. uni.lerin web sayfalarında da yeterli bi bilgi bulamadım. ne tur bi yeternek sınavı yapılıyo. beni biraz bilgilendirebilir misiniz veya kaynak olarak onerebileceğiniz bi web sitesi falan var mı?
O da iyi yaa kanki onun için ne gerekiyor tam olarak.Anlatabilir misin
evet...
9eylül hakkında bilgisi olan varmı acaba??
ve sınaw öncesi kurs veriyomuu üniversite!
bildiğim bişey var o bölüme girmek için o bölümü bitirmek gibi bilgi birikiminin olması gerekiyor araştırmalardan da o sonuç çıkıyor.bildiğim kadarı ilen İzmir deki arkadaş lar daha şanslı orda ünv kendi bünyesinde kurs açıyormuş.
arkadşlar 2yıllık olanı fotorafçılık..4yıllık olan fotoğraf bölümü..aslında yetenek sınavlarını geçebilen birinin ünivrste okuma ihtiyacı yok bence her türlü çekimi yapabilir..üniversitenin size katacağı fazla bişey kalmıyo..anlamsız bence..
Önemi olmaz olur mu yaa Bütün moda çekimlerinde üniversite mezunu istiyolar.Diplomam olmazsa paran varsa bişeyler yapabilirsin.Kimse seni belli yerlere getirmez...
bende seneye girmek istiyorum mimar sinan fotoğraf bölümünü ama yetenek sınavı beni çok korkutuyor anladığım kadarıyla baya zor kursa gitmek yardımcı olurmu acaba birde bildiğiniz iyi bir kurs varmı?...
ya bende bilgi almak istiyorumda. mesela 2 yıllık fotorafçılıkta sınav yokmu.ben düzl lise mezunuyum barajı geçtim.sözelciyim+fotorafçıda çalımıştım 3yıl etkisi olurumu??yardım istiyorum
dostum güzel sanatlar fak sınavları üniversitelere göre değişiyor ben 2 kere akdeniz güzel.san. 1 kerede mersinde girdim genelde bütün üniversiteler herkezi bölüm gözetmeden ortak sınava sokuyorlar oda 50x70 yada 30x40 resim kağıdına model çizimi bundan geçersen 2.sınava girmeye hak kazınıyorsun
2ve 3sınavlar soruları cok değişken kimi fakülte teste tabi tutuyor kimisede imgesel dedikleri hayel ürünü bir konu veriyorlar kimiside kumas tahta cam gibi neslerden kompozisyon yapıyorlar oss deden altığın taban puanı da üniversiteye göre değişiyor kimi 160 185 arasında alıyorlar bu aylarda fakülteler yetenek sınavlarını sitelerinde açıklamaya başlarlar kolay gelsin ben gecemedim ama gecen bi kaç arkadaşım var fotografcı olacam diye model cizmem anlamsız olduğunu düşünmeyin fotograf görmeyle alakalı olduğu için mecbur model çizmeyi vermen lazım
Arkadaşlar Ben deu gsf Fotoğraf bölümü II.sınıf ögrencisiyim.
ÖN KAYITLAR 6 AĞUSTOS - 17 AĞUSTOS
SINAVLAR 20 AĞUSTOS - 24 AĞUSTOS
Haberiniz olsun. Ögrenmek istedğiniz bişey varsa mesaj atabilirsiniz...
selçuk kardeşim varsa msn adresini alabilirmiyim. sormak istediğim birkaç şey vardıda.
İlgili olabilecek konular
-
Sanatçı Yapay Zeka, Gelecek İçin Ne Demek?
29 Ara. 2022, 10:01 miratcenk
0113029 Ara. 2022, 10:02
miratcenk -
-
Fotoğraf Sanatçıları Adlı Başarılı Bir Çalışma
13 Nis. 2018, 02:31 missfoto
2330403 Tem. 2018, 17:16
recepok -
Sanat Akademi Türkiye’nin En İyi Sanat Oyunculuk R
15 Mar. 2017, 11:33 cerenarslan
0168915 Mar. 2017, 11:34
cerenarslan -
Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu Nasıl Seçilir?
15 Şub. 2017, 15:00 dorukkaya
0191115 Şub. 2017, 15:00
dorukkaya -