Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafa Resim Diyenler....
Bu ben de artık takıntı oldu.Refleks desek aslında daha doğru olur.Çevremde fotoğrafa resim diyenlere kelimenin tam anlamıyla ayar oluyorum
Özellikle televizyondaki programlarda veya filmlerde bunu duyunca konsatrasyonum tamamne bozuluyo.Derdime çare arıyorum
ozaman resim çektir
Otobüs: oturgaçlı götürgeç..
fazla takmayalım....
Oluyo öyle şeyler...
sevgili umarsiz
neden kiziyorsun anlayamadim ? Fotograf tamami ile yabanci kaynakli kelimedir ki bunun yaninda resim cekmek veya kagit uzerinde gordugumuz gercek goruntuye ( makina veya kisisel yetenekle yaratilan) resim olarak adlandirmak kanimca daha dogru.
umarsız a katılsam mı katılmasa mı bilemiyorum tamam orjinal fotoğraf a resim demek yakışık almaz bende aynı senin gibi ayar oluyorum ama artık fotoğraflarla o kadar çok oynanınyorki fotoğrafmı yoksa resimmi o da belli değil artık digital sanat çağındayız bemce bu kadar takmayın kafanıza
peki arkadaşlar burda sıze soz verıyorum.Artk bu konuda biraz daha durulacağım.Ama şöyle bişey de var :
FOTOĞRAF VEYA RESİM YOKTUR AZ VOTKA VARDIR
"resim gibi fotograf olmus vay be" diyenlere ayar oluyoruz, birde fotograf gibi resim olmus diyenler var.. ben onlara ayar olamıyorum.. kal geliyo... kalıyorum...
sevgili turkeyfoto resim çekilmez yapılır; fotoğrafa resim muamelesi yapılması hala sinir bozucu... üzgünüm bu konuda fazla hassas olduğumdandır asabi tawrım; ama lütfen biraz daha dikkat; biz hemşirelere doktor, doktorlara teknisyen demiyoruz... ikisi de sanatsal farklı anlamlar tasıyan kavramlar. elbette bende picasso olmak isterdim ama ne yazık kı diilim.
bence fazla takmıyalım bırakın kim ne diyorsa desin
unutmayalım ki büyük usta ara güler de fotografa resim diyor
Yabancı dilden geçen sözcükleri yerinde kullanmamak belki hoş görülebilir; ama "tawır", "way be" diye yazanlar bağışlanamaz. Dilimize bu kadar kötülük yapmaya kimsenin hakkı yoktur.
geçen bi resim çektirdim bi resim çektirdim sorma
arkadaşımda yağlı boya fotografı yaptı çok güzel olmuş vallahi
İlgili olabilecek konular
-
Filmora 10 Animasyon Yapma [resime Hareket Verme]
23 May. 2022, 16:28 prodersler
088223 May. 2022, 16:28
prodersler -
Photoshop'ta Fotoğrafa Kenarlık Yapma Çerçeve Ekle
27 Eki. 2021, 13:17 prodersler
0250327 Eki. 2021, 13:18
prodersler -