Fotoğrafçılık Forumları
Çorumlular
Hemşerilerim kimler acaba?Varmıdır buralarda [>:D
ya saolasın iyi gaz verdin heri.. ben fotoğraf çekmeye yeni başlıcam eğer ki şayet fotoğraf makinesi gelebilirse.. artık eğrilerimi doğrultur ha hemşo.
Elimden gelen her konuda yardımcı olurum..Sitedeki diğer arkadaşlarda bu konuda hassasiyetlerini göstereceklerdir..
Madem bu kadar Corumlu arkadas buraya toplandi,Allah askina su "Senin yaptigini Corumlu yapmaz " in gercek hikayesini bilen var mi ?
Askerde Corumlu Bodyim vardi ona sordugumda bilmiyordu (gerci leblebiden baska bir sey onu ilgilendirmiyordu).
Ben oldum olasi merak ederim,bir bilen varsa anlatir mi ?
Sevgili cancaner 'Senin yaptığını Çorumlu yapmaz' değil,'Senin yaptığını Çorumlu'da yapmadı'dır hikayenin aslı...
Hikayede konu olan başka bir memleket daha var.Oralı arkadaşları karşıma almak istemem hikayeyi anlatıpta...
Tsk unknown
Simdi anladim olayin aslini,hikayeyi de anlatmaya gerek yok dedigin gibi.Hikayeler yuzunden kalp kirmaya gerek yok.
Saygilar
yokmu beni çorumda çekirdekten eğitecek bi abim ablam fotoğraf sohbeti yapabilecegim bir fotoğrafçı
Çorumlu değilim ama arkadaşlarımın yarıdan fazlası Çorumlu. Zaten geçen sene onların aklına uyup Çorum'un bir köyünde 2 gün kaldım keneye böceğe yem olmaktan kaçarak kurtuldum bir daha Çorum'a gitmekmi töbveeeee.
aslımız çerkez, kütüğümüz çorum, doğma büyüme ankara,
çorumla alakan hiç yok ama iyi bildigim komşu şehir
amasya lıyım ama komşuluktan çorumulda sayılabilirim hemşeriler
sevgiler sizlere
ben de Çorum'luyum... İskilip'ten. hemşehrilerime selâmlar...