Fotoğrafçılık Forumları
Ankara Buluşması
Herkese merhaba,
Ben siteye üye olalı bir ay oldu. Galerilerde dolaşırken sürekli İzmir ekibinin ve İstanbul ekibinin toplanıp fotoğraf çekmeye gittiğini gördüm.. Acaba Ankara'da ki fotoğrafçılarla birlikte böyle bir toplantı düzenleyebilir miyiz? Ne dersiniz?
Saygılarımla..
Yiğit Altay
forumun ikinci sayfanıza eklemiştm bunu topicin en başında da olsun:
NETFOTOGRAF ANKARA BULUŞMASI
Tarih: 23 TEMMUZ 2006
Yer: Ulus Heykel
Saat: 09:00
#geyikrali' tarafından 20.07.2006 18:41:11 tarihinde düzenlendi.
Ne bahtsız adamım ben ya
Yarın buluşacağız ya sd kartım yandı herhalde
Makine sürekli hafıza kartı hatası veriyor
16 fotoğraf çekiyor 17 incide de hata veriyor
İnşallah kart hatalıdır makinaya birşey olmamıştır.Amerikadan getirtmiştim onun için garantisiz.
Ben yarın geliyorum ama herhalde fotoğraf çekemiyeceğim olsun tanışmış oluruz en azından.
Belki de birinizde fazla sd kart vardır ödünç verir bana
Neyse yarın görüşürüz sabah 9:00 da ulus heykelin orada.
parola "netfotograf.com"
Bilal Bey adınıza üzüldüm umarım makinede bir problem yoktur.. Ben de bir 64lük bir de 16lık sd kart var fazla onları getiririm yanımda siz merak etmeyin. Fotoğrafsız geçirmemiş oluruz günü..
bir arkadasım kesn gelicek benm gelmem kesn değil diye yazmıstım,benm gelmemde kesnleşti..hatta 2 arkadasımız daha gelicek..yarın orda olucaz ..saygılarımla
murat
hayde gazamız mubarek
Arkadaşlar süper bi buluşma oldu gerçekten kendi adıma çok güzel bir gün geçirdim..İyi fotoğraflar çektik sanırım (bu kadar adamdan bi sanat eseri çıkar sanırım dimi Yücel Abi )
Bu arada haftayaki buluşma için Ankara merkezde baktık gidecek yer yok beypazarına gidelim diyoruz ne dersiniz??
Bora abi bu olayı gene ben soruyorum sakın beyzpazarına gidersek orda da benden konuşma beklemeyin (bugün unutturmayı başardım zaten )
Evet bende muhteşem bir gün geçirdim gelen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Bugün konuştuğumuz gibi geçen haftasonunu beypazarında geçirdiğim için oraya gitme kararı alırsanız gelemeyeceğim herhalde ama belki aklıma eser gelirim belli olmaz.
Eğer orası haricinde bir yerde buluşulursa çok büyük bir aksilik hariç kesin gelirim.
Fotolarıda yükleyin artık arkadaşlar.
Yiğit kardeşim sd kart içinde çok teşekkür ederim resmen ilaç gibi geldin kralım.
of ya
işden şimdi çıktım sizi kıskanmaktan başka hiç bir şey yapamayacağım işin kötü yanı haftayada iş var orta yerimden çatlayacağım valla.
neyse en azından sizin çektiğiniz fotoğraflarla avunurum
evet gerçekten bende büyük keyif aldım bu organizasyondan,bunu sağlayan ve katılan tüm arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
haftayaki organizasyonada büyük bir aksilik çıkmadığı sürece gelmeyi isterim..
Bilal Abi ne demek yaw her zaman...
Okan Bey keşke gelebilseydiniz ama diğer buluşmalara gelirsiniz biz bi yıllık program yaptık bugün İyi çalışmalar dilerim..
Haftaya daha da güzel olacak gibime geliyor Murat abi valla kaçırmayın derim
4 ünde bizim finallerimiz başlıcak çağrıyla ama gelmeyi çok istiyoruz,,işte büyük bir terslik çıkmadığı takdirde geliriz muakkak ..
İlgili olabilecek konular
-
İstanbul Ankara Ramazan İmsakiyesi 2020
24 Nis. 2020, 19:04 prodersler
0143124 Nis. 2020, 19:04
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği - Fujifilm Ankara
30 Tem. 2019, 15:15 miratcenk
2401014 Ağu. 2019, 20:47
miratcenk -
-
Ankara da Fotoğraf Çekmek Engellere Bağlı...
08 Tem. 2017, 13:25 thorgal
2378321 Tem. 2017, 20:39
thorgal -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402622 May. 2017, 06:11
ercan43 -
Ankara'da Zenit Makine Satan Yer Biliyor Musunuz?
06 Ağu. 2016, 02:36 kapluj
2800719 Kas. 2016, 11:17
fanatikfotocu -
Ankara da Fotoğrafcılık Kursu Arıyorum
19 Kas. 2012, 21:04 happyy
41301311 Ara. 2014, 14:17
artevil -