ugur photo
ugur photo (üye)
Ankara / Firma

Adapro İçin İmza Kampanyası.. !

SEVGİLİ ADAPRO ARKADAŞIMIZA, HERŞEYİ UNUTMAK VE HERŞEYE YENİDEN BAŞLAMAYA DAVET İÇİN İMZALARINIZI BEKLİYORUZ..!
SELAM ADAPRO DEMENİZ BİR İMZADIR..!
SAYGILAR..!

Tarih: 26 Mayıs 2005, 21:27 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

valla ben yeni üye oldum. adapro' neler yazmışta yanlış anlaşılmış bilmiyorum ama dostluk ve insanlık adına güzel birşey yapıyorsunuz benimde bu güzellikte bir payım olsun. SELAM ADAPRO.

Tarih: 15 Haziran 2005, 12:37 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

aramıza hoş geldin selam arkadaşım

Tarih: 16 Haziran 2005, 13:44 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

herhalde bana dedin. hoşbuldum ve en iyi dileklerimle sanada selam.

Tarih: 16 Haziran 2005, 19:34 - İp: yok
adopro
adopro (üye)

selam herkese

Tarih: 16 Haziran 2005, 22:24 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Düşüncelerim aynı crussor arkadaşımın gibi adapro.Sakın bir yanlış anlaşılma olmasın.Tekrar slm.
Kızmıyorsun dimi?

Tarih: 16 Haziran 2005, 23:06 - İp: yok
levocan
levocan (üye)
Şanlıurfa / Amatör

Adapro selam;

Tarih: 16 Haziran 2005, 23:17 - İp: yok
sener70100
sener70100 (üye)
Karaman / Stüdyo Fotoğrafçısı

selam adapro

Tarih: 17 Haziran 2005, 18:31 - İp: yok
adopro
adopro (üye)

tekrar selam herkese
kimseye kızme hakkım yok benim. herkes çok güzel
saygılar hep böyle kalın

Tarih: 19 Haziran 2005, 14:39 - İp: yok
evrensel
evrensel (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 8 Ağustos 2005, 10:14 - İp: yok
dostoyevsk
dostoyevsk (üye)
Van / Amatör

başlarda bende kızmıştım adopro'ya.kızdığım nokta,yaratıcılıktan öte,basit nişan,düğün stüdyo fotolarının yayınlanmasıydı.ben 4 yaşındaki bir çocuğun fotoğrafını gönderdim siteye(konu açısından hoş olmasada) bana bu çocuktan izin alıp almadığım soruldu.insaf..4 yaşındaki bir çocuktan nasıl izin alabilirsiniz? ama kimse adopro'ya 20 yaşındaki bu insanlardan izin alıp almadığını sormadı.eminim adopro izin almıştır.anlamadığım nokta neden bu soru sorulmadı...asıl konuya geleyim.ben adopro'nun başka bir sitede de fotolarını gördüm.ve çok hoşuma gitti.nişan,düğün fotolarından ayrı bir arayış ve yapıdaydı.şimdide hakkında açılan imza kampanyasına gösterdiği aşırı hoşgörü kendisini benim favorim yapmıştır. selam adopro ama imza kampanyası dahilinde değil..

Tarih: 12 Ağustos 2005, 12:27 - İp: yok