Fotoğrafçılık Forumları
Vitrinlik Fotoğraf Ve Poz Kataloğu
nette heryerde arattım fakat dijital olmayan en azından ben dijitalim diye bağırmayan kaliteli sade çalışmalar bulamadım vitrinimden bende müşterilerimde sıkıldı ve ben ayrıca hep aynı tarz pozlar çekmektende sıkıldım her hayal ettiğinizide çekemiyosunuz bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim sizlerin faydalandığı bir poz kataloğu yada bunun gibi şeyler varsa ve paylaşırsanız sevinirim birde vitrinlik fotograf için bir kaynak veya firma izmitteki ve izmirdeki bütün vitrinlikler bu şehirde heryerde var bende dahil olmak üzere
şimdiden teşekkürler
Adana'ya selamlar.... oraya, henüz hiç fotoğraf yollamadım...
Bu durumdan epey bir meslektaşımın sıkıldığına eminim,hep aynı tarz pozlar çekmektende sıkıldım demişsin fakat arayışın yinede sınırlara mahkum, bir katologtan bakarak çekim yapmak kadar sahte bir fotoğrafçılık anlayışı olabileceğini düşünemiyorum.
Saygılar...
bence kendiniz başka firmaların fotograflarını asmaktan zıyade mesela 2 tane manbken kıralarsınız onlara ıstedıgınız pozları cekıp asarsınız sıkıldıkcada degıstırırsınız ankaradan selamlar...
SN METE007
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER MERAK ETMEYİN BURAYADA FOTOĞRAF YOLLAYACAKSINIZ SİZİNLE DAHA SONRA
ÖZEL OLARAK GÖRÜŞÜCEM
SN YUSUF80
ASLA GÖRDÜĞÜM BİR POZUN TIPKISINI ÇEKMEM ÇEKEMEMDE ZATEN AMA SİZE İLHAM VERİR GÖRDÜĞÜNÜZ POZLAR KENDİ HAYAL GÜCÜNÜZLE ZENGİNLEŞTİREBİLİRSİNİZ
YADA POZU VERDİRTMEYE ÇALIŞIRKEN MÜŞTERİ O ÇABASINDA BAŞKA BİR İLHAM VERİR, ÇEKİM SIRASINDA ÇOK OLMUŞTUR KIPIRDAMAYIN DİYE SESLENİP DONDURDUĞUM VE OAN GÖRDÜĞÜM KAREYİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞIM
YANİ UYGULAMAYA ÇALIŞTIĞIM POZ ASLINDA BİR BAŞLANGIÇ OLUR HEP, O POZU DEĞİL AMA SEBEP OLDUĞU BAŞKA DOĞAL POZLAR YARATIRIM BUNU ASLA KAÇIRMAM 10 POZLUK BİR ALBÜM İÇİN ŞUAN REKORUM 298 KARE ÇEKTİĞİM OLDU TABİ SONRASI ÇOK KÖTÜ SEÇ SEÇEBİLİRSEN GERÇEKTEN ANLIK DOĞAL ÇOK GÜZEL KARELER ÇIKIYOR SEÇMEKLE BAŞ EDEMEDİĞİM ZAMAN MÜŞTERİME BIRAKIYORUM BU SEFERDE 3-5 ALBUM YAPTIRIYORLAR ÇABANIZ MESLEKTEN ALINAN ZEVK KADAR NAKTEDE DÖNÜŞÜYOR BUNU TİCARET YAPTIĞIMIZ İÇİN SÖYLÜYORUM SANATI BİZ KENDİ İÇİMİZDE YAŞIYORUZ STÜDYO FOTOĞRAFÇISI OLARAK
SN STİL
DOĞU İLE BATININ FARKI BİR KERE DAHA KARŞIMA ÇIKIYOR İSTANBULDAYKEN MÜŞTERİ SİTEM EDERDİ BİZİM FOTOYU NİYE KOYMUYOSUNUZ VİTRİNE DİYE BURDAYSA SIKIYOSA ASIN KESERLER ADAMI
MANKENSE HAYAL MAALESEF BUNU DÜŞÜNMEDİM BİLE ÇÜNKÜ ÖYLE BİR FIRSAT YOK BURADA
gördüğüm kadarıyla siz bir yardım istediniz vatandaş olarak ama hakimlere denk geldiniz konu aslını yitirdi ne yargılamaya meraklı bir toplumuz değilmi her insanın avucunun içindeki çizgiler farklıdır her insanın sanatı da öyle her stüdyo fotoğrafçısı gerçek bir sanatkardır kendi içinde. arkadaşlar lütfen eleştiri yapmayalım biraz daha farklılık isteyen bir arkadaşımız bu. bir istem yapılmış eleştiri değil ki.!
İstanbulda dijifotolab var gerçekten güzel 0 216 472 88 50 adamlar çok titiz çalışıyorlar ben memnun kaldım.
Arkadaşım... lütfen kendinizi doğru tanıtınız.. şimdi avatarınızın altındaki linke baktım... memnun kaldım dediğiniz firmanın kendisi olduğunuzu gördüm..
dijifotolab olarak bildiğimiz firma, senelerin Stüdyo Spot'un dan başkası değil..
sektörde, yüzyüze bakan insanlarız... lütfen samimi olun..
sözlerimden alınmayacağınızı umuyor.. hayırlı işler diliyorum..
sevgılı meslektasım sızı cok ıyı anladıgımı soyleye bılırım lutfen benımle ırtıbata gecersenız sevinirim msn nem [email protected]
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
017008 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
019002 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası