Fotoğrafçılık Forumları
Stüdyolar İçin Çanlar Çalıyor...
Arkadaşlar, Üniversite başvuruları için vesikalık çekme hakkımız elimizden alındı.Ve okullarda çocuklardan 2YTL çekim ücreti alınmaktadır. Bunu niye söylüyorum. Çünkü bunu yapanlara sorsanız sosyal devlet anlayışı yada çocuklarımızı masraftan kurtarıyoruz derler. halbuki 8 adet vesikalık ortalama 4 5 ytl. Çocuklara vesikalık falan vermiyorlar sadece formun üzerine mürekkeple basıyorlar... ŞİMDİ DE PASAPORT DAİRELERİNDE FOTOĞRAF ÇEKİMİNE BAŞLANIYOR ARKADAŞLAR... ARKADAŞLAR BİZİM BİR DERNEGİMİZ MESLEK ODAMIZ YOKMU NİYE KARŞI ÇIKMIYORUZ. BENCE EYLEM YAPMALIYIZ ARKADAŞLAR HÜKÜMETE SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN. HER ŞEYİ ÖZELLEŞTİREN DEVLET NİYE BU İŞE EL ATTI? RANT İÇİN... ARKADAŞLAR BU KONUYA CİDDEN EĞİLMEMİZ LAZIM. BİRİLERİ PASTAMIZI ÇALIYOR...
abi helal olsun
sana oyle güzel bir konuya değinmişsinki sanki içimi sen dökmüşsün buraya tebrik ederim
arkadaşım fotoğrafçılar odasından bahsetmişsin güzel bir konu ancak ben size bir kaç şey sormak istiyorum haddim olmayarak.
1- ilinizde fotoğrafçılar odası varmı??
2- sizin oda ve sicil kaydınız varmı ?
3- Ustalık belgeniz varmı?
Eğer tüm bunlar mevcut ise öncelikle fotoğrafçılar odası federasyonu yok.
Hal böyle oluncada kimsenin bir yaptırım gücü olmuyor.
Odalar tek başına bu sorunlara çare bulamazlar.
Federasyon Kurulması için belli bir oda sayısı olması gerek yanlış hatırlıyor olabilirim 50 oda birleşip federasyon kurabiliyor sanırım.
Ancak henüz bu sayı yakanlanmamış olacak ki kurulamıyor.
ee bu durumda bizlerede bazı görevler düşüyor tabi fotoğrafçısı olmayan il ve ilçe yok ancak ustalık belgesi olmadan işyeri çalıştıran kişiler odaya kayıt yaptıramıyor
böyle oluncada oda kapanıp muhtelif esnaf ve sanatkarlar odasına devrediliyor herkes ustalık belgesini alıp paşa paşa odasına kaydolsa odalar kapanmaz gerekli sayıda bulunup bir federasyon kurulur rekabet ve bu tür şikaylerle ilgili yaptırımlar devreye girer ve herkes rahat eder.
sürçü lisan ettiysem af ola. SAYGILARIMLA
İstanbul'da Fotoğrafçılar Odası geçen seneden itibaren istikrarlı bir çalışma yaptı.Bölgesel toplantılar yapılarak yeni fiyatlar belirlendi tabiki şuan bu fiyatlara uymayan kaypaklar çıkmaya başladı düşünmüyorlarki birlik herkes için kazançlı olacak malesef ne yaparsak kendimize yapıyoruz
ÖSS DEN SONRA OKS SINAVI İÇİNDE BAŞLADILAR OKULDA MÜDÜR YARDIMCISI ÇEKMİŞ BENİM OĞLAN BU SENE OKS YE GİRECEK BAKTIM FOTOĞRAF İSTENMİYOR BAŞVURU İÇİN GİTTİM MÜDÜRE BİZ ÇEKTİK DEDİ O ZAMAN BİZ OT YİYELİM DEDİM BİRİLERİNİN DUR DEMESİ GEREK BİZ KİRA VERGİ YOK BİLMEM DAHA NELER ÖDERKEN EKMEĞİMİZİ ELİMİZDEN ALIYORLAR
ARKADAŞLAR ÖYLE DİYORSUNUZDA SANRIM YANILMIYORSAM RESMİ DAİRELERDEDE 2008 İTİBARİYLE DİJİTAL FOTOĞRAF KABUL EDİLMEYECEK (PHOTOSHOP İNSANI DEĞİŞTİRİYOR) DİYE UMARIM YANILIYORUMDUR YOKSA TAŞ YİYECEĞİZ
2008 yılında yeni nüfus cüzdanlarında kullanılacak fotoğrafların çekimleri Nüfus Müdürlüklerinde, Yeni Pasaportların fotoğraf çekimleri Pasaport Şube Müdürlüklerinde yapılacak.
gerçekten acı verici bi durum haklısınız..
İstanbul'da Fotoğrafçılar Odası geçen seneden itibaren istikrarlı bir çalışma yaptı.Bölgesel toplantılar yapılarak yeni fiyatlar belirlendi tabiki şuan bu fiyatlara uymayan kaypaklar çıkmaya başladı düşünmüyorlarki birlik herkes için kazançlı olacak malesef ne yaparsak kendimize yapıyoruz
yazmıs arkadasta hiç dusunmemıs .. hadı sen ben buyuguz kucukler aynı fıyatı uygularsa kım gıdecek veya ben sen aynı olursak tek farkımız kalıte olacakkı herkes anlamaz bundan ... bakkalar bıttı fotografcılarda bıtecek yakında uzuluyorum mahallemdekı fotografcıya
AYNI KANIDAYIM ORGANİZE OLALIM ARKADAŞLAR.BU HALİMİZE ENSON AĞLAYAN BİZ OLMAYALIM
#fotoasli' tarafından 07.01.2008 13:04:24 tarihinde düzenlendi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
018513 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0107727 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41443706 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
079328 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım
19 Şub. 2023, 21:20 serdar102
160519 Şub. 2023, 21:25
serdar102 -
Sanatçı Yapay Zeka, Gelecek İçin Ne Demek?
29 Ara. 2022, 10:01 miratcenk
0112829 Ara. 2022, 10:02
miratcenk -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0244625 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -