Fotoğrafçılık Forumları
Stüdyo Açabilmek İçin Neler Gereklidir.
SELAM ARKADAŞLAR.BİRKAÇ SENE İÇERİSİNDE FOTOĞRAF STÜDYOSU AÇMA NİYETİNDEYİM ANCAK MADDİ AÇIDAN BİRAZ PROBLEMLERİM VAR.BU NEDENLE SİZ DEĞERLİ ÜSTADLARDAN ŞU ANDA BAŞLANGIÇ AŞAMASINDA PEK ŞATAFATLI OLMAMAK KAYDIYLA NORMAL VESİKALIK ÇEKİMLER VE GELİN-DAMAT STÜDYO ÇEKİMLERİ YAPABİLMEM İÇİN GEREKEN ACİL OLAN MALZEMELER NELERDİR.?BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.SAYGILARIMLA.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.YASİN DEMİR(KAVAK/SAMSUN)
msn : [email protected]
La havle vela kuvvetü..
Çıraklığını yapmadığınız işin, ustalığına kalkışmayın..
Sevgilli arkadaşım fotoğraf malzemeleri oldukça pahalı aletlerdir. Az parayla bu işe girmen sadece kendini kandırman anlamına gelir.
Dünyanın en pahalı aletlerini alsan bile Fotoğarafı makinalar çekmez TECRÜBE çeker.
Fotoğraf bir sanattır, bir ustalık tır , büyük bir emektir, fedakarlıktır. Köşe başında bakkal açıp çalışltırmaya benzemez.
Para kazanmak için bu işe girmek istemeni anlıyorum ama kar edeyim derken büyük zararlar edebilirsin. Bu iş kendi başına öğrenebileceğin meslekler arasında değildir.
DİKKATLİ OL her attığın adımı iki kere düşün derim ben sana.
ilginize teşekür ediyorum sayın studyo_d.hak veriyorum size.mutlaka emek istiyor ancak benimde bu sanata ilgi ve alakam bulunmakta.zaten 7-8 yıldır bizzat kamera çekimide yapmaktayım.bulunduğum ilçedede tek fotoğrafçı bulunmakta.bu nedenle birkaç sene sonra temel oluştuktan sonra düşünüyorum zaten.mete007 arkadaşım gibi kimi arkadaşlar anlayıp bilmeden direkt olumsuz yorumlarla insanı yargılıyorlar.bilinçsizce yorum yapıyorlar.size anlayışınızdan ötürü teşekkür ediyorum.saygılar.
7-8 senedir sizin tabiriniz ile "kamera çekimi" benim tabirimle "video çekimi" yapmanız, sizin fotoğrafçılık yapabilieceğiniz anlamına gelmemektedir.
Yaşadığınız yerde sadece bir fotoğrafçı olmasıda sizi haklı çıkarmaz.
mete007 arkadaşım gib bende la havle çekiyorum...
açabilirsin anlarımda kardeş keşke makınalar ve sistemle alakalı bilgiler edinseydin biraz. video çekimi yeterli değildir . teknik bilgi gereklidir birde sanatsal düşünce gücü lazım bence yeterli değilsin daha çünki ne alacağını bilmiyorsun . yani fotoğraf studyosu açacak vatandaşın ne kadar maliyeti olacağını ve neleri alacağını bilmesi lazım diye düşünüyorum saygılar .... (bu sitede bilgilenemezsin eleştirilirsin o yüzden sirkeciye git oranın bütün esnafı üç kağıtçı değil otur konuş fikir al o zaman ve onları değerlendirip kara ver ama yine söylüuotum senin için erken henüz )
it's true
#mete007' tarafından 30.05.2010 12:55:32 tarihinde düzenlendi.
fotoğrafı makine çeker siz sadece ayar yapar ve yorumlatmaya çalışırsınız ne kadar iyi yorumlatabildiğiniz sizin profesyonelliğinize bağlantı açar ve açılarınız sizi muhteşem kılar hepsi bu
sen Kamera çekimi yap. boşver, stüdyoyu. Uzun iş.
Bak Kardeşim hemşeri sayılırız bende havzalıyım aramızda 30 dk var havzada fotoğrafçıyım...ilk önce işi bileceksin öğreneceksin profesyonel olacaksın daha sonra stüdyo açacaksın...Ama ilk önce ne istediğine karar ver...Artı öyle basit ve ucuz yollu cihazlarla bu işi yapamazsın yapsanda kendine profesyonel olursun başkasına değil...Her zaman ilk izlenim önemlidir..ya şimdilik beni idare etsin diye düşünmeyeceksin...Saygılarımla.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
019513 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0108127 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41446806 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
079728 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Sanatçı Yapay Zeka, Gelecek İçin Ne Demek?
29 Ara. 2022, 10:01 miratcenk
0113029 Ara. 2022, 10:02
miratcenk -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0247225 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -
Şarkılarda Biraz da Anlam Arayanlar İçin Şarkılar
15 Eyl. 2022, 00:36 ebede
087715 Eyl. 2022, 00:36
ebede -