cengizhan07
cengizhan07 (üye)
Kahramanmaraş / Firma

Site Sahipleri Fotoğrafçımı?

sizce site sahipleri fotoğrafçımı yoksa bunlardamı fotoğrafçının üstünden birşeyler kopartma peşindemi ?
sitenizden ilanımı sildim lütfen formalrdan silerseniz sevinirim kanal fotoğrafçıyımdediği andan itibaren yine yıllarca siteye sürekli takılır meslektaşlarımın yazılarını okurum sadece meslektaşlarımın hobicilerin mesajlarını okumam

#cengizhan07' tarafından 28.12.2008 04:35:24 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Aralık 2008, 04:08 - İp: 88.***.**9.143
acesur
acesur (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Yanlış yer
Yanlış konu
Yanlış tavır
Anlaşılan o ki yanlış kişi

Ben bu siteye 2005 senesinde üye oldum ve bu siteden bir çok şey öğrendim. Siz insanlara bu tür imkanlar sunuyormusunuzki bu imkanları sunanları yargılıyorsunuz?

Tarih: 23 Aralık 2008, 15:59 - İp: 78.***.**3.183
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

off off

Tarih: 13 Ocak 2009, 15:34 - İp: 85.***.**3.11
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

fotograf siteleri icinde en iyisi netfotograf,tir, digerleri hirs üzerine insa edilmistir, burada basari degil paylasim vardir, burada dostluk ve kardeslik vardir, diger sitelerde siradan bir gül fotografi 200 yorum alir, burada almaz.
diger sitelerde teknik fotograflar yorumsuz kalir, burada bir sekilde üstbanda cikar..
burasi acilir acilmaz parali site yani parali üye kafasi ile yürütülmez.
burada en degerli sey, yapici güzel elestiridir, burada forum vardir, burada forumda 20 saat gecirirsiniz ve 20 yilda ögrenemiyeceginiz teknik bilgileri ögrenirsiniz.
burada site sahibi ilede tartisabilirsiniz, diger sitede aninda üyeliginiz silinir.
burasi netfotograftir..

#gencmenn' tarafından 13.01.2009 18:24:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Ocak 2009, 18:22 - İp: 90.***.**4.83
e0s
e0s (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Ben bu siteyi o kadar çok seviyorum ki, gece yarısı işim bitmiş sabah 5 gibi uyumaya hazırlanırken bile yatmadan bi bakayım ne olmuş bitmiş bizim sitede diye.Ama, Konuyu açan arkadaş ortalıkta yok.

Ben kendimi fotograf sever olarak adlandırabilirim ki, konuyu açan arkadaşın bakış açısı beni son derece rahatsız etti.Bu kadar kişisel konulara girmek istemezdim ama fotogafçılık sadece makinayı iyi kullanmak,kaliteli lenslerinin olması yada yıllarca forografçılık yapmak değildir.Önemli olan sosyal yaşantından fotografa bir şey katabilmek ve onu değerli kılmaktır.Fotografınıza sosyal yaşantınızdan bir şeyler katamıyorsanız, ayrıca foruma böyle saçma sapan bir konu açıyorsanız ben sizin fotografçılığınızdan şüphe duyarım.Siz fotografçıyım diyor ve benim üzerimden bir şeyler kopartılıyor diye düşünüyorsanız ben fotograf sever bir kişi olmaktan utanıyorum.

Hobiciler ne demek ya..?Meslektaşlarının yazısını okurmuş,hobicileri okumazmış, bence okuyup bir şeyler katmalısın kendine, amatör ruhun bir çok kez, bu işi yaptığını sanan,profosyonelim diyen kişilerin önüne geçtiği defalarca görülmüştür.,

Fikret abiyi tanırım, çok saygı duyduğum ve fotografçı olup olmadığını hiç sorgulamadığım birisidir.

Bu sitenin sahibi fotografçı olmayan,ama fotograf sanatından hoşlanan birisi de olabilirdi.

Kimseyi de rahatsız etmezdi.

Onca şeyi yukarıda neden yazdım,neden sitem ettim, bu başlığı açan arkadaşım sen bu konuyu açarken olayı tekrar gözden geçirmedin mi.?Ben ne yazıyorum diye hiç mi düşünmedin.?

Tarih: 17 Ocak 2009, 05:10 - İp: 92.***.**8.147
wolkan16
wolkan16 (üye)
Bursa / Firma

Sayın firma sahibi konuyu açan arkadaş soru sorma biçimin çok yanlış sırf bir şeyler yazmak için konu açtığın belli .
burada kimse kimseden para istemiyor istemezde evet site sahipbi ve bir çok üyesi sizin gibi ekmeğini bu meslekten kazanan insanlar yani fotoğrafçı.
Ancak siz nasıl bir fotoğrafçısınız orası biraz şahibeli ????

Tarih: 17 Ocak 2009, 17:13 - İp: 88.***.**2.189
yolgiden71
yolgiden71 (üye)
Aydın / Stüdyo Fotoğrafçısı

eee ben bu gün bi yaşıma daha girdim laftan anlamayanı duymuştum ama okuyupta anlamayanlar da varmış

Tarih: 30 Ocak 2009, 17:28 - İp: 78.***.**3.243
colonel66
colonel66 (üye)
Yozgat / Stüdyo Fotoğrafçısı

Arkadaşım Böyle bir site buluyorsun bulanıyorsun. Başka Site varsa bildiğin bu kadar teferruatlı fotoğrafçılık hakkında verde bizde hakkını verelim...

Saygılarla Foto Doğan

Tarih: 20 Şubat 2009, 09:59 - İp: 88.***.**6.140
prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

diyelimki fotoğrafçı değil
ne farkeder mühim olan güzel birşeyleri burada paylaşmak yeni bilgiler edimektir
yoksa kafa karıştırmak değil
net te uzun aramalarıma rağmen bu siteden daha iyisini göremedim ayrıca bende fotoğrafçı değilim şimdi ben bu siteye giremeyecekmiyim?
sayın site sahibi sizi " ders niteliğinde cevabınız için" kutluyorum

saygılarımla

Tarih: 26 Şubat 2009, 22:52 - İp: 88.***.**2.195
rsoyturk
rsoyturk (üye)
Bayburt / Stüdyo Fotoğrafçısı

fdiker
sitenin 2003 yılından beri üyesiyim. çekirdekten yetişme bir foğrafçı olmama rağmen bu sitede aracılığıyla gerçekten mesleki açımdan bir çok şey ögrendim. fikir aldım nacizane fikir vermeye çalıştım. farzedelimki site sahibi fotoğrafçı degil, böyle bir site kurduğu için teşekkür edecegine yaklaşımına bak.

ayrıca şunu belirteyim ben her siteye girdiğimde en altdaki reklamlara elimden geldiğince tıklamaya çalışırım nedir bi katkımız olsun. bu site ayakta kalmalı bence varmı nette bu kadar faydalı ve bu kadar meslek erbabının üye olduğu biste varsa bilmek de isterim açıkcası.

herkese hayırlı ve saygılı günler, bereketli kazançlar dilerim...

#rsoyturk' tarafından 09.03.2009 19:10:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Mart 2009, 20:13 - İp: 88.***.**5.2
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Geçmişte fotomodellik yapmış işin ehlilleri de ajans açarak ticaret hayatlarını sürdürmektedirler, zamanında sokaklardan oyunco toplayan [lar] şimdi birer film yapımcısı oldu..

Foto dergisi,editörlük vs yapanlarda site açıp fotoğraf paylaşılmasını sağlamaktadır, bazıları bırakıp sanal ortamda ticaret faaliyetlerini sürdürüyor..
Dünya genelinde ticaret artık site açıp kurye sistemli olarak ürünlerini satmaktadır..
Pek çok dükkanlar ve hanlar bomboş artık, artan kiralar ve döviz kuru+kredi faizleri..

Tarih: 6 Mart 2009, 21:38 - İp: 85.***.**0.234