Fotoğrafçılık Forumları
Saygı Duyun Türk Halkı
tüm meslektaşlarıma
karanlık odada karanlıkla sevişerek yaşayan sonra da kimyasallarla haşır neşir olan bu yatırımlarıda bir çırpıda çöpe atan (göz yaşlarına boğulan) bununlada yetinmeyip mesleği uğruna teknolojiyle yarışa giren (bu esnada sizlerinde baskılarıyla rekabete kendini kaptıran) ama hala sizleri seven saygı gösteren hemen yanıbaşınızda sizler hizmet sunmaya devam eden meslektaşlarıma??? ben USTALARIMA meslektaşlarıma kalfalarıma çıraklarıma ve çırak adaylarına çok ama çok saygı duyuyorum sizlerde artık 3 mp makinalarınızı alıp çekimlerinizi nasıl yapacağınızı bizlere sorup sonrada bu işi bizlere öğretmeye kalkacağınıza emeğimize yıllarımıza geleceğimize sevdiklerimize lütfen ama lütfen saygılı olun biz hala sizlere hizmet etmek için sizlerin yanı başındayız tek isteğimiz emeğe saygı
imzalıyoum
Çok haklısın.Destekliyorum.İyi çalışmalar.
inşallah tebrikler
harikasın ...
eklemek istiyorum ki..
teknolojinin sürekli gelişmesinden dolayı, fiyatların makinalardaki düşüşünü de göz önüne alarak ne diyafram ne enstantene bilmeden otomatik modda çekim yapıp ardından da fotoğrafçıyım diye geçinenleri de kınıyorum...
kusura bakmayınız ağır olabilir ancak onca insanın havasını attığı bir ortamda sorduğum soruya 1 kişinin bile yanıt vermemiş olması ilginçtir..
kekibec.. seni, turkfotograf'dan da tanıyorum.. o soruyu merak ettim, link vereblir veya ayrı konu açabilirmisin. belki başka kaşlık altında olduğu için gözden kaçmıştır..
Emeğe saygısızlıkda, toplumca zayıflığımız var.. 20 sene önceki fotoğrafçılarda aynı dertden muzdaripti, şimdikilerde..
kekibec seni anlayamadım konu nedir bu foruma da açarsan dinler ve yorumlaya bilirim
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Gmail Dilini Türkçe Yapma Gmail Dil Değiştirme
22 Eki. 2024, 20:21 prodersler
011922 Eki. 2024, 20:21
prodersler -
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -