murboy
murboy (üye)
İstanbul / Amatör

Nikon D100 Kullan Var Mi

ÖZEL BİR ŞİRKETTE NİKON D100 KULLANIYORUM, AMA NİKON D100 HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİYE İHTİYAÇIM VAR, NİKON D100 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM,
BEN AYNI ZAMAN PHOTOSHOP KULLANIYORUM SİZLEREDE BU KONU DA YARDIMCI OLABİLRİM, BEN KENDİMİ FOTOĞRAF KONUSUNDA BİRAZ DAHA EĞİTMEM GEREKİYOR,
İLGİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Tarih: 19 Ocak 2004, 09:26 - İp: yok
fidella
fidella (üye)
Hatay / Meraklı

Slm murboy ben kullanıyorum.....sormak istediğim tam olarak ne bilemiyorum yanlız şunu bilmen yeter .....eşşiz bir makina....studyosunda mamiya kullanan fotografcılar.. ömür billah görmediği kaliteyi bunda yakaladı....

Tarih: 7 Mart 2004, 18:22 - İp: yok
collega
collega (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

ne ilmek istediğin önemli onu sor ona göre cevaplayalım bende özel bir şirkette fotoğrafçıyım

Tarih: 16 Ekim 2004, 20:07 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

ya arkadaşlar bu özel şirkette özel fotoğrafçı oldu mu ne iş yapıyorsunuz?yani neler çekiyorsunuz?

Tarih: 4 Kasım 2004, 19:23 - İp: yok
muro
muro (üye)
İstanbul / Amatör

MURAT 856 MERAK ETTİĞİN İÇİN SÖYLÜYORUM
KUYUM ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM KENDİ STÜDYOLARI VAR ÇEKİM YAPIYORUZ, ARTIK DİGİTAL İLERLEDİKÇE FİRMALAR KENDİ BÜNYESİNDE BU TÜRLÜ İŞLERİ KENDİLERİ YAPIYORLAR..

Tarih: 6 Aralık 2004, 12:19 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Tşk.ederim MURO...
Kesinlikle ama kesinlikle beni yanlış anlamayın.Bunu sormamın nedeni ileride fotoğrafçılığı meslek olarak yapmak istemem.
Bu mesleğin geliri nasıl ben haber fotoğrafçısı olmak istiyorum...

Tarih: 12 Aralık 2004, 14:56 - İp: yok
berkoo
berkoo (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

murat yaptığın işin gelirinden ziyade güzel bir iş çıkarmanın mutluluğunu yaşamak önemli yani bir fotoğrafın herşeyiyle müşterinin beğendiğini göz bebeklerinin içinden anladığın zaman içinden bu fotoğrafı ben yaptım duygusunu yzşıyorsun ve bu sana çok büyük bir haz veriyor ve daha iyi neler yapabilirim bunun arayışına giriyorsun ama sordun söyliyeyim müşteri potensiyelini oyurtturursan ve iyi iş çıkarırsan hiç bir işten kazanamıyacağın parayı kazanırsın

Tarih: 27 Aralık 2004, 13:42 - İp: yok
ozhanaydin
ozhanaydin (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

mrb mailime yazanlara bedava d100 tükçe kullanım kitapçığı
[email protected]

Tarih: 3 Ocak 2005, 11:10 - İp: yok
adopro
adopro (üye)

daha önce fotoğraf konusunda birinden eğitim almamışsın herhalde
neler öğrenmek istersen yardımcıolurum
[email protected]
bana ulaşırsan yardımcı olurum.saygılartımla

#adopro' tarafından 13.01.2005 16:28:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Ocak 2005, 16:22 - İp: yok
eevrim
eevrim (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

ben de d100 kullanıyorum . ancak hagi bilgileriistidiğini yazarsan yardımcı olabilirim.

Tarih: 9 Mayıs 2005, 23:03 - İp: yok
adopro
adopro (üye)

biz insanlara yardımcı olmak istiyoruz ama arkadaş ortalarda yok neler istediğini yaz bana istersen ara beni
05438707173
istersen mail yaz [email protected]

Tarih: 13 Mayıs 2005, 18:28 - İp: yok