Fotoğrafçılık Forumları
Ne Olursa Olsun Fotoğrafçılık
birkaç gündür formda hep olumsuz yorumlar yaptığımı fark ettim. Esasında ne olursa olsun rekabetmiş iş yokmuş eleman sorunu dernek sorunu vs hiç önemlideğil stüdyoya girip makinayı elime almak ve o deklanşör sesini duymak kadar mutluluk yok bence zaten hepimiz bukadar sorun varken bumeslekten vaz geçemiyoruz hiç durmadan sanatımız sergilemeye devam ...
Kısaca; işimizi seviyoruz..
Parasal getirisi ne derece düşerse düşsün, özverimizi azaltmayız..
Hayırlı işler, hayırlı müşteriler diliyorum..
ben bu konuda birşeyler söyledim. isteyen okuyabilir..İlkyazdığımı bu konuyu görmeden yazdığım için af ola. .link
#remi5861' tarafından 07.03.2008 01:29:11 tarihinde düzenlendi.
Mesleğimizi seviyoruz ve Sonuna kadar Mesleğmizin (Sanatımızın) arkasında olacağız Tüm meslektaşlarıma hayırlı işler diliyorum Yorulduk ama Yılmayacağız mesleğimize saygıyı kaybetmecek ve KAZANACAĞIZ BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYOR İNANIYORUM VE İNANMAYA DEVAM EDECEĞİM
yolgiden71 arkadaş işte böyle aynen böyle. yılmayacağız. Birlik olmamız şart. Fiyat standardı getirilmesi şart.(en azından vesikalıklara) Aşırı kampanyalarıda devletin izin vermemesi gerekli bence. Çünkü hem kendine zararı var hemde bize. Bulunduğunuz yerdeki fotoğrafçılarla herkes birlik olmalı bence. olmazsa odaya çıkılmalı. Yetkili mercilere çıkılmalı. Yoksa mümkünatı yok çabamız boşa gidecek. Yazılı kanun yönetmelikdir tüzüktür benzeri kanun resmi bildirge olmazsa zor. bunların uğraşını vermeliyiz bence. lafı uzattım mı?
Acaba bu konularda yetkili merci kim oluyor? Ben eniyisi konu açayım böyle olmayacak.
Ben bu karmaşada elimden geleni yapmaya adayım arkadaşlar. Fotoğrafçılar ölüyor bitiyor diyenler bu adrese konu açtım.
http://forum.netfotograf.com/studyo_foto.asp?msg_id=31218
Oraya şikayelerini açık ve net yazabilirler. Artık birilerinin birşey yapma vakti geldi inancındayım. Beni bu uğurda yanlız kalsamda yinede mücadele edeceğim. umarım bir yol alırım ve başımdan geçenleri yazdığım linkten paylaşacağım.
Tüm bilinçli fotoğrafçıları bu adrese bekliyorum. Çünkü bu konu hepimizi ilgilendiriyor.
Işığınız bol olsun.
ewt meslaktasım zaten bu meslegi sewdimizden bu rezillige katlanıyoruz o deklanşörün sesi flaşların patlaması benim için vazgeçilmez bir zevk kimisi resim çizmekten kimizi gezmekten biz ise bu sanata gönül verenler bu sesler vazgeçilmesimiz
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021019 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
016908 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
-