kubi_83
kubi_83 (üye)
Şanlıurfa / Firma

Işık Sistemleri

bir fotoğraf lab. olmakla stüdyo fotoğrafçısı arsındaki farkı her zaman bilen ve stüdyo fotoğrafçılığının zorluğunu bilirim bana dijital fotoğraf makinesi ile kaliteli çekimler yapabileceğim ışık sistemleri perde vs. gibi konularda profesyonellerden yadım istiyorum bana yazarsanız sevinirim kubilay

Tarih: 19 Ekim 2004, 23:59 - İp: yok
yasar1
yasar1 (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

en iyi makine d70 ışık sistermindede multıblız kullan
nikkondan saşma

Tarih: 18 Nisan 2005, 13:48 - İp: yok
usta_kim
usta_kim (üye)
İstanbul / Meraklı

Slm.... kubilay kardeş ...Dijital için studyonda gri bir fona ihtiyacın olacak. Makine tavsiyem nikon D_100. Paraflaş senin seçimine bağlı ama o konuda tavsiyem metes kullanmandır...

Tarih: 25 Nisan 2005, 04:54 - İp: yok
bornred
bornred (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bu konu beni de ilgilendiyor,yani paraflashlar,isik sistemi.
multiblitz ve metes diyorsunuz fakat neden ve nicin tercih ettiginizi de yazarsaniz daha faydali olursunuz kanisindayim.multiblitz disardan bakinca iyi bi marka zoom ithalat da guvenilir ve iyi bi firma sevdigim.fakat flash cakim suresi multiblitz profilux 400 un ve fiyati bana biraz pahali geliyor.metes te yerli multiblitz gibi geliyor logosu bile ayni nerdeyse,kirmizi.almisken 1 kere alacagim icin pek cekici gelmiyor.multiblitz in 3 sene garantili olmasi bir arti.paraflash onerileri olan,
kino flo yla foto cekimi yapmis arkadaslar varsa deneyimlerini paylasirlarsa sevinirim.saygilar

Tarih: 16 Mayıs 2005, 23:15 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

merhaba öncelikle nikon d 100 kullanıyırum canon da kullandım ama nikon en iyisi arkadaşım. ışık sistemi olarak da sana elincrohm.hensel yada marka önemli değil ama kaliteli olsun. meteslede çekim taptımç hensel lede yaptım elincrohm lada yaptım . fon alman lazım boy ve vsklık fono ve makşinanın ayarlarını yaptığın zaman proplem kalmaz o zaman artık her şey sana ait
bilgi ,çin aloo 0543 8707173

Tarih: 17 Mayıs 2005, 15:00 - İp: yok
ugur photo
ugur photo (üye)
Ankara / Firma

hem malzemeciyim,hem stüdyom var..!
her marka fotoğraf makinesi ve paraflaş sistemini satıyorum dolayısıyla hepsini deneme şansım oldu..!
broncolor un üstüne paraflash tanımam
makine farketmez ama ölçüm noktası nekadar fazla olursa o kadar iyi, bu konuda canon ağır basıyor..!
bugüne kadar kullandığım ve hayran kaldığım tek lens canon 24-70 f:2.8 L alet alamet bişey..!
bunlar sadece benim tecrübelerim ve görüşlerim! yönlendirme olarak anlamayın lütfen! bu arada söylediğim tüm ekipman, piyasadaki en pahalı malzemeler..1
saygılar..!

Tarih: 1 Haziran 2005, 23:57 - İp: yok
  • 1