Fotoğrafçılık Forumları
Gelin Albümü
arkadaşlar fuarda gördüm ilk defa,yeni gelin albümleri çıkmış, albümün sayfasını açtığınızda iki sayfada tek fotğraf olarak tasarlanmış.bu albümlerin sayfalerına biz kendimiz fotoğrafı nasıl yapıştırabiliriz
benimde dikkatimi çekti.programı varmış galiba istedik fakat 500 ytl oldugunu soylediler.ama baskıyı nasıl yaptıklarını bilmiyorum.bilen varsa bi zahmet soylesin de bizde ogrenelim.
eminakça bahsediyodu bu konudan. yurtdışında böyle yaptıklarını anlatıyordu.
evet biz yapiyoruz ben italyaya yada ispanyaya yaptiriyorum türkiyede istedigim kalite yok fotograflar albüm boyunda olamasi lazim ve programda isleniyor bu sekil yollayip dosya halinde basilmis sekilde geliyor Türkiyede cok aradim ama yapan benim istedigim kalitede yok
DG FOTO ART İLE YAPIYOLAR FİRMANIN YETKİLİLERİYLE KONUŞMUŞTUM FUARDA EBRU COLOR OLSUN VE DİĞER FİRMALAR OLSUN BENİM MERAK ETTİĞİM ALBÜMERİ NERDEN VE NASIL BULUYOLAR BİLGİSİ OLAN VARSA STUDYOHASAN@HOTMAİL.COM BİLGİ VERİRSE MAKBULE GEÇER VE FOTOLARIN MONTAJINI NASIL YAPTIKLARIDA BAŞKA Bİ MERAK KONUSU TABİKİ
arkadaşım bu nezamandan beri yapılıyo ben 2 senedir müşterilere bu şekilde veriyorum biz cihana yaptırıyoruz çok kalıteli yapıyorlar
slm arkadaşım.o senin bahsettiğin olay blok albüm olarak hazırlanıyor.izmirde cihan fotoğrafçılık ve ebru fotoğrafçılık yapıyor.ebatı ise 35x65 olarak hazırlıyorsun
Arkadasim sorunu yanitlayamayacagim ama sana bir sorum olacak sn yanitlarsan sevinirim albumu nerede gordun ve aldigin firmanin ismi , adresi veya @ li varmi verirsen sevinirim album alacagimda toptan
Hollandadan mujdat
bizde blok albümleri cihan ve ebru colora yaptırıyoruz..her ikisininde albüm ceşitleri farklı.ikiside güzel..
Türkiyede var konyada yapıyorlar. saygılar...
arkadaşlar sizin bahsettiginiz albüm çalışmasını bende yaptırıyorum ama adana da yaptırıyorum çokta harika bir baskı kalitesiyle yaptırmak veya görüşmek isteyende olursa
[email protected]
burdan gerekli bilgiyi alabilirsiniz saygılarla
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Aile Fotoğraf Albümündeki Fotoğrafları Nasıl Sökebilirim?
04 Tem. 2022, 20:59 merakli34
0139904 Tem. 2022, 21:00
merakli34 -
Aşık Haşimi Öpüp Koklamaya Kıyamaz İken [gelin mi Oldun]
10 Tem. 2021, 16:47 prodersler
0115010 Tem. 2021, 16:48
prodersler -
-
Gelinlik Mağazamdaki Gelinlikleri Net Bir Şekilde Çekemiyorm
12 Ağu. 2020, 16:59 cancan782
3182622 Ağu. 2020, 21:52
selmankaya -