Fotoğrafçılık Forumları
Fotografçılıgın Yanında Ek İş Öneri
slm sevgili meslektaslarım malum gunumuzde fotografcılık sektorunde iş düşüşü var bende ek iş ne yapabilirim die dusunuyorum sizinde fikrinizi almak istedi belki ek iş yapanınız vardır die aynı iş yerınde şimdiden tskler bol fotograflı gunler hayırlı işler
gülmekten katılma
zira mesleki kazanç düştükçe kalite de düşecek bu işi iyi yapanlar bu iş cok para yatıranlar artık eskiyen teknolojilerini yenilemeyecek
KAPININ ÖNÜNE Bİ MENDİL AÇIN........EN GÜZEL MESLEK DİLENCİLİK..
film cd dvd oyun bence en mukemmelı bu
EN İYİSİ KÖFTE EKMEK BUNDA ÇOK İŞ VAR VSKLIK ÇEKTİR KÖFTENİ %50 İNDİRİMLE YE.......
schwarz kardeş çok güzel konuşmuşsunda yalnız benim aklım almadığı bi konu var.şimdiye kadar herkez mesleğini icra etti,mesleğiyle ilgili ekipman sattı.yalnız şimdi bakıyosun ben küçük bi ilçedeyim.beyaz eşya mağazalarında makinadan kameraya hafıza kartından kasete herşeyi satmaya başladılar.bazen düşünüyom sermayem olsa bende beyaz eşya veya bilgisayar satayım diye.bu esnaflık anlayışına bakar dicem ama söylediğim 20 yıl önceki esnaflık.şimdi varmı esnafın asnafa saygısı acaba.herkez bi yol tutturmuş o ondan kazanıyo demekki bende yapsam kazanırım düşüncesi.allah kolaylık versin tüm fotoğrafçı arkadaşlara.
prodüksiyon
kameramanlık
kiralık kamera
kiralık studio
fotoğraf satış siteleri
mankenlik işi
olmayan bir hizmeti temin etme yada onun bayiliğini/temsilciliğini alma (teknik servis aracılık yada malzeme satış)
vs. vs. kafayı çalıştırana iş çoktur.
ben derimki saç tasarımı nasıl olcak derseniz cok basit saç fonları temin edip saç tasarımı yaptırmak isteyen biri gelgiginde fotografını cekip photo shopta saçtengini degiştirip ve ya saç fonlarından yeni bir imaj yapıp eline verin kuaaförde gitsin yaptırsın..eger çevrenizde saç tasarımı yapan kuaför yoksa gelecegin iş dallarından birisi biraz araştırma yeterli yardımc ola bilirim [email protected]
dürümcü (Y)
3-5 kuruşa iş yapmazsanız, hakkınız olan parayı kazanırsanız, ek iş aramaya da ihtiyacınız olmaz.
3-5 kuruşa iş yaparsanız, gün gelir ne iş yapsamsa günü kurtarsam diye düşünmeye başlarsınız.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Ekrem Çelebi Benide Düşün Benide Canlı Düğün Kaydı 2005
05 Şub. 2025, 14:25 prodersler
02305 Şub. 2025, 14:25
prodersler -
Ekrem Çelebi Yozgat Sürmelisi Dersini Almışta Ediyor Ezber
05 Şub. 2025, 14:23 prodersler
02005 Şub. 2025, 14:24
prodersler -