k_i_n_g
k_i_n_g (üye)
Kocaeli / Stüdyo Fotoğrafçısı

Fotoğraf Studiosu Maliyeti

beyler şu anda bir studyo açsam maliyeti ne olur bir liste çıkarabilirmisiniz minilab a gerek yok baskıları labaratuara göndericem..fon olarak bir siyah birde gri fon yeter. işte banko foto makina dükkanın tasarımı bilgisayar falan bana kaça patlar askerden yeni geldim böyle bir şey bana neye mal olur merak ediyorum piyasadan bayağı uzak kaldım birşeyden haberim yok.. ....yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Tarih: 24 Haziran 2008, 20:39 - İp: 78.***.**9.70
darknightgame
darknightgame (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

mesleğin içinde isen düşünmeden aç elinde para ile semtin durum da önemli ama mesleğin içindeyse ekmeğini kazanırsın .. zaman sana 100 bin ytl dükkanı da açtırır zaten

Tarih: 8 Eylül 2009, 12:55 - İp: 78.***.**4.139
esoes
esoes (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

ALLAH YARDIMCIN OLSUN İŞİN RAST GELSİNN....KİRAYI ÇIK...10 MİLYAR VEYA 15 MİLYARA ACARSIN.... BASKIDAN FELAN BAHSETMİŞLER GEREK YOK İLK ADIMDA....LABARATUVAR SİSTEMİ İLE Bİ BAŞLADA DEVAMI GELİR BİLİRSİN HIZLI GİDEN ATIN ...... SEYREK DÜŞER..

Tarih: 31 Ekim 2009, 02:30 - İp: 88.***.**3.81
zago_xxx
zago_xxx (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende çok dusunuyorum arastırıyorum 25 bın buluyor benım de nıyetım var.bır dukkan var yerı çok guzel şehrin en yogun caddesınde.önu tıklım tıklım 1000euro kıra ıstıyor açmayı dusunuyorum ama bıraz korkuyorum...kardeşımde fotografcı. nasip deyip vuracağım anahtarı

Tarih: 4 Mart 2010, 11:46 - İp: 78.***.**8.160