Fotoğrafçılık Forumları
Dijital Ağrandizman Ne Güzel Olur
dijital ağrandizman yapasalar ne güzel olur cd yi takasak karanlıkta baaskı yapasak özledik valla karanlık odayı öyle deyilmi arkadaşlar
bir ara carrierleri durst 1200lere uygulamışlardı galiba bursa taraflarında...
HEHE ÇOK GÜLDÜM VALLA AKLINA SAĞLIK
Agranizör zaten baskı için ne gerenk varki tak photoshopa yokm illede ben ışıkla yapıca dersen bi tane sinevizyonu duvara çevir sonra cdyi tak bilgisayara uğraş dur abi olm az mı
konunun baskı sistemleri yerine stüdyo fotoğrafı bölümünde açılması sanırım yanlış anlaşılmaya neden olmuş...
kızıltuğ arkadaşım.. agrandizörümüzle çalıştığımız zamanlarda, örneğin 50x60 fotoğraf baskısı için kullandığımız sermaye 10-12 bin usd yi bulmazdı..
şufotoğrafdaki
cihazın türkiye satış fiyatı 70 bin euro civarında..
http://noritsu-www.noritsu.co.jp/english/news/20060213_5.html
yani, meslekdaşımın hayali aslında çok mantıklı gerekçelere dayanıyor...
70 bin euro yok ağrandizman olsa kendi işimi kendim yaparım süper olur bence labaratuvar labaratuvar dolaşacağıma cd tak kendi isteyine göre bas harika olur
mete007 aynen öyle anladığınız gibi süper olurdu vallahi
benim demek istediğim bilgisayarda işlemin bittikten sonra cd ye kaydet ağrandizmana tak istediğingibi bas eski sistem gibi stüdyolar kendi işlerini kendileri yapardı
10000 EUROYA BU DEVRE YAPAN VAR.AMA DERTLİ BİRAZ.
Galiba benim anlamam da bi sorun var kusura bakmayın buı durumda çünkü agrandizör deyindce ben
im aklıma ışığı yansıtıp kağıda gümüş iyonları ile kaydeden bir nesne geliyor
fakat burda bize yoladığınız şeye benim mantığımda daha ziyede gelişmiş bir yazıcı gibi sadece kullandığı mürekkep termal ve kartuşları büyük aglandizör ile benzer yanınıda anlayabilmiş değilmim halen açıkcası
evde kullandığımız printer docklarda cdyi takınca direk baskı alıyoruz aban bnunfarkınıbn bir anlatırmısınız çözünürlük ve baskı maliyetidışında prnitera benziyor aglandizör gibi bi ışık la kağıdın kimyasalını çıkarmıyor (çok yemnileri yapıyomuş diye biliyorum onlar hariç)
Kadirlide ağrandizman bekleri yapıyorlardı bilgisayarda hazırlıyorsun karanlık odada tab ediyorsun.
ya kardesim arkadasın dedigi seyi almıssınız koşmussunuz daglara dogru...murat kardesim dogdu diyo walla..bende özledim karanlık odayı...zevki de başkaaaa.kaliteside başka...bilmeyen anlamaz..onun tadı başka...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
031709 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
296928 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -