Fotoğrafçılık Forumları
Baskı Bizlere Neden Pahalı
bizde fotograflar cekiyoruz. bizim studyomuz yok diye cektiklerimizi neden pahalıya bastırıyoruz da studyosu olupta baskı makinası olmayan fotografcılar gibi fotografcı fiyatına baskı yapamıyoruz..... burada kıskanclık olduğunu düşünüyorum her kez nasibini yer nasipten ötesi yalandır.... niyetim kimseyi kırmak yada rencide atmek değildir lütfen beni yalnış anlayamayın beni ki sadece merak
arkadaslarımın nenden bu sitede takılmayıp bakla fotograf sitelerine takıldıklarını anladım cok geri kafalı laf anlmaz insanlar var tekrar diyorum KONU YILLARIN KONUSU KAPATIN CENENİZİ ARTIK
EĞİTİM ŞART..... (?) !
zaten senin gibi bir düşüncedeki insanın bizim sitemizde barınma ihtimali yok.sen git yalaka sitelerine seni yalasınlar dursunlar..gidecekmiş durdugun hata..
Baskı pahalı değil
Arayın görüşelim
[email protected]
05327216044
İYİ O ZAMAN 25 YKR YE VESİKALIĞINIDA BASTIR OLMAZMI? BİZ EKMEK YEMİYECEZMİ?
bence sana hıç cvp yazılmaz ama duramadım ilk girişin iyiydi sonra yazdıkların hıc hos degıl..
biz fotoğrafçılar senı tanıyıp hıc baskı yapmamamız gerekıyor aslında lütfen gereksız seyler yazma
germe fotoğrafçı arkadasları....
başkasının kazandığında gözü olması ne kadar kötü sende bu işe yıllarını ver çıraklık ,kalfalık derken 10-15 yılın geçsin sonra sana böyle bir soru sorulsun terbiyesizlikten başka birşey değil
kardeş sorsam dükkan kirası veriyormusun maliye vergi telf su elektirik veriyormusun
FOTOĞRAF DERNEK YASASINCA BU KONU KANUNLA SABİTE OLMUŞTUR.YOKSA SANATKARI AYAKLAR ALTINA ALIP EZİYORLAR.BİR BASKI MAKİNESİ 30 İLA 50 BİN EURO.UMARIM HAK VERİRSİN ARKADAŞIM.AMATÖR KORUMA YASASI NEDENİYLE SEN O FOTOLARI BUKADAR UCUZA ÇEKMENE BİLE DUA ET.O KORUMA YASASI OLMASA STÜDYO FİYATINA BASTIRABİLİRSİN.YILLAR ÖNCE MÜEYYİDELERDE BU BELİRTİLDİ VE BU GÜNE KADAR SABİTLENEREK SÜRÜYOR.ASLA DEĞİŞMEZ.
kardes sende bıze yazık deılmı ya bız nası ekmek parası kazanacaz.senın meslegen bole saygısızlık yapılsa zoruna gıtmezmı.bızm durum kotu zaten.artık herkes vesıkalını bıle kendı yapıyo bızede yazık yanı
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
368106 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
-
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2190926 Oca. 2023, 20:22
mete007 -