Fotoğrafçılık Forumları
150 Ad Vesikalık 10 Tl (yazık)
Yazık çok yazık.Mesleğin değeri düştü iş kalmadı diyorlar ama 3 kuruşa mesleğin de kendilerinin de değerlerini düşürüyorlar.
Evet arkadaşlar abartısız ve doğru söylüyorum 150 ad. vesikalık 10 Tl. bu saçmalığa bakar mısınız.Okullar açılıyor öğrencilerin kayıt için fotoğrafa ihtiyaçları var ve bu tür insanlar (fotoğrafçı demek istemiyorum; çünkü fotoğrafçılık bu değil) müşteri çekmek için saçma kampanyalarda bulunuyorlar.Yazık...
2-3 ay sonra da iş yok diyecekler.Bir de camlarına çıldırdık yazmışlar...
Lütfen mesleği bu kadar değersiz bir hale getirmeyelim
Fotoğrafçılık meslek olmaktan çıkıyor. Ağlanacak bir durum
DÜKKANIN ANHTARINIDA VER,LER YAKINDA YAZIKK.... HALLERDEYİZ
150 vesikanın yanında 1 pakette tuvalet kağıdıda hediye versinler
dostum bende batmanlıyım sana birşey söylimmi batmanlı fotoğrafçılar çok azmışş hangi ftoğrafçı böyle kuduz olmuşş 150 tanesini nerelerine koyacaklar ayıptır söylemesi meslek gitti dostm giitti ezdiler bizi bunlar bu cahiller
bitaneside bana denk gelmiyorki girip içeri adamla kavga edeyim...
Eveeet dostlar işte mesleğin çivisinin çıktığının resmi çok yazık bu durum bir çok ilimizde mevcut. Okullar açılırken aynı şey Bursa merkezde yaşandı 88 adet vesikalık fotoğraf 20 tl idi. Sanırım cebindeki paraya bizim kadar düşman olan bir meslek gurubu daha yoktur. Kampanyacı indirimci şok fiyatçı meslektaşlarımız umarım bir gün uyanırlar. Sevgi ve saygılarımla
6 adet 15tl ye çekiyoruz herkezde en az bunu yapmalı.
merhabalar sevgili fotoğrafçı dostları evet gerçekten bu tarz kampanyalar fotoğrafçılık zanatını nerden nereye getirdiklerini hepimiz gördük ve görüyoruz.Türkiyede hemen heryerinde bu tarz kampanyalar var ben Almanyada yaşıyorum ve fotoğrafçıyım burada fiyatlar türk fotoğrafçılarda ortalama fiyat 4-6 adet 4x6 vesikalık 8 euro alman fotğrafçılarda ise ortalama fiyat 4-6 adet 4x6 vesikalık ise 10-19 euro arasında değişiyor 6 adet 15x21 60 euro arasında ise değişiyor bilginize değerli fotoğrafçı ustaları olması gereken de bu değerlendirin lütfen farkı göreceksiniz okuduğunuz için teşekkür ederim not:kırıcı sözlerim var ise tum ustalardan özürdilerim
bu kadar alçaldığı için mekanımı kapattım huzurlu ve mutluyum
aslında şaşırmamak lazım. teknolojiyle doğru orantılı gidiyor. yakında kimse vesikalık için fotoğraf çektirmeye gitmeyecek. kendi düşüncem oturup bu mesleğe nasıl yenilik getirebilmek olduğudur.
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
020215 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
Tapuda Sizin Adınıza İşlem Yapılmasını Engelleme
20 Eki. 2024, 19:30 prodersler
013320 Eki. 2024, 19:31
prodersler -
-
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı