Fotoğrafçılık Forumları
10x15 Baskı Fiyatı?
günlük 300-400 arası baskı yaptırıcam (mat kağıda)
uygun fiyat vericek kaliteli ayrıca adrese teslim edecek biyer arıyorum
orhan yum!tamam arkadasim cok kazan sen lafim adam gibi maliyetine baski yapanlara sen nerden ciktin anlamadim...ikincisi ben meslegin durumundan emegimizin karsiligini boyle insanlar yzunden alamadıgımız icin yakindim.gerci senin gibi cahiller yuzunden de alamıyor olabiliriz..10x15- 100 kurusa basmak ustune ameleliktir baska bisey degil sen basmaya devam et.10 yıl sonra makinen hurda oluncada konusursun makine eskidi ama cok para kazandim dersin...ben işletme mezunuyum ticaret yapıyorum ama bu kadar yuksek sermayeli ve işcilik li olmasına ragmen bu kadar ucuz calısılan iş goremedım...o yuzden bu meslek şipşakcılık adı altında kalıcak..anladın mı ucuz şipsakcı
drencus arkadaşım, duygularını paylaşıyoruz..
fakat, forumda konuyu açanla muhatap olmak gerekiyordu..
6 ay geçti aradan.. benim hatam; konuyu açanla değil, başkasıyla muhatap olmak..
Bu konu, hizipçi davranışa örnek durumda..
şimdiki veya 6 ay önceki yazılarımı, tasvip etmeyebilirsiniz..
buna mahal veren.. konuyu açanla... artık muhatap olunamaz...
Saygılarımla...
bu arada bu ticaret adamı arkadasimiza bir tavsiye madem maliyetinin biraz ustunde kazanacaz 6 vesikaligida 250 kurusa basalım dimi tam rekabet olsun bak % 100 kar koydum bide ustune...oldumu şipşakcı
arkadaş, daha açık yazıyım;
6 ay önce bende pek iyi şeyler yazmadım.. karşıdaki kimseler, bu forumdaki başka konularda, dalga geçer ifadeleri vardı..
Artık unutmak gerek..
Başka cevap yazmak gereksiz.. saygılar.. hayırlı işler...
foto gelincik olarak tanıdığımız arkadaşla mesjlaştık.. konuyu kendisinin açmadığını ve yanlış anladığını yazmış..
Konuyu açan hala sesimizi duymadımı acaba..
onca tartışmaya mahal vermiş.. acaba kendi çapında eğleniyormu....
Seri ilanlar bölümüne ilan verdimi bilmiyorum..
sadece orası kullanılmış olsa.. böyle hizipçi yaklaşımlara mahal verilmezdi..
uzlaşma ve anlaşma kadar güzel bir olay yok sevgili sütüdyocu ardaşlarıma teşkkür ediyorum.
aynen oyle oldu bır yanlıs anlasılmaydı
günlük 3000- 4000 koca bi yalan budönemde 10 kuruşa 10000 bassan ne kazanacan
10x15cm 15 kuruştan yaparım makinam konika r 2 dijital baskı sisteminde yapıyoruz araştırabilirsin günlük veririm resimlerini yerin yakınsa expreste yaparım aynı fiyattan kalite konusuna gelince gelirsin mat-veya parlak test bastırırsın diğer ebatlarıda konuşuruz hayırlı işler bol kazançlar dilerim
bizde 20 ykrs + kdv
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171720831 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0289625 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Fotograf Kağıtında Baskıda Beyazın Sarı Renk Çıkaması ?
05 Haz. 2021, 16:11 hakansuna
1189907 Haz. 2021, 13:20
mavi1976 -