Fotoğrafçılık Forumları
Yeni Üyeyim
Arkadaslar aranıza yenı katıldım ben sinem bu arada herkese mrb, sizden bi ricada bulanacaktım erkek arkadaslarımla cekılmıs bı resmım var , cimenlıkte uzanırken cekılmıstık ve ben o resmın arkasına cımenı kaldırmak onun yerıne yatak gorunumu vermek ıstıyorum fakat montajdan anlamadıgım ıcın sızden yardımda bulunmanızı ıstıyorum bana, photoshoptan anlayan arkadaslar ilgilernirse cok sevinirim
yardımcı olmak isterim mail adreimden ulaşabilirsiniz [email protected]
burdan resmi kime nasıl güvenipte vereceksin üstelik birde yatak resmi yapılacak başka bir fon değilde neden yatak komplömükurcan
onu ancak işte senın gibi cahil aklı o işlere calısan zavallı kısıler düsünür z_yazgan
CVP VERDIGIN İCİN TESEKKUR EDERIM enes2344 SİZİ EKLEMEYE CALISIYORUM AMA OLMUYO NEDEN KABUL ETMIYO ANLAMADIM YANLISMI YAZDINIZ ACABA ADRESINIZI
ben cahilim ama senin kadar değilimdir eminim neden bir halı gibi koltuk gibi bir şeyler değil
koyarsın resmini buraya sana rumuzun bayan olduğu için yardım etmeye çalışan birileri mutlaka çıkar
tabi sen kurnazlık edipte o resimdeki erkek olmadığın ne malum elin kızına komplo yapmıyacağını nerden bilsinler senin bunları düşünecek kadar beynin küçükse ben ne yapayım senin gibileri çok gördük
z_yazgan aklın bı tek art nıyete calısıyo galıba , bu arada bı tavsıyede bulunayım nurı alco fılmlerını cok ızleme olurmu yazık sonra boyle teserınde kalabılınıyo işte, son olarakta zaten boyle dusunmen normal cahıllerle okumus kulturlu sevıyelı kısı arasında daglar kadar fark vardır, cahıl ınsan bı ısı yaptıktan sonra dusunur, mantıklı akıllı kısılerse kı bu asla sen degılsın neyse mantıklı kısılerse bı ısı yapmadan once dusunur, hee bu arada ufak karedekı resmın gorunuyo anladıgım kadarıylada sen galıba kurtsun
halı gıbı koltuk gıbı dıyo ya zevksız sey, ayrıca sana ne kardesım zevk benım degılmı ıstedıgımı burdakı arkadaslara rıca eder koydurttururum
z_yazgan çok ayıp ettin doğrusu bırak kim kime yardım ederse etsin kim fotoğrafına neyi koymak isterse koysun zaten buna benzer düşünceler yüzünden kimse bir birine yardım etmiyor artık. sen bu siteyi ve üyelerini başka sitelerle sakın ola karıştırma bunun gibi düşünceride kafandan at...saygılar kolay gelsin.....
PAYLAŞIN-PAYLAŞALIM-PAYLAŞTIRALIM-KAPIŞMAYALALIM
enes kardeş fikrine saygım vardır amenna ama bu arkadaş 17 nisanda üye oluyor hemen arkasındanda yardım istiyor madem photoshoptanda anlamıyor ne işi var bu sitede ha photoshop konusunda yardım istese oldu başım üstüne ama isteği farklı direk olarak bedavacılığa kaçıyor o kadar önemli ise gitsin bir fotoğrafçı kardeşe yaptırsın oda ekmek yesin bu işten yada biraz gayret etsin kendi bişeyler yapmaya çalışsın sonrada koysun resmi buraya hatalarını sorsun yardım edelim ben böle milleti keriz yerine konulmasından sinir oluyorum
iyi valla adam hiç bir şey bilmiyor gelsin bi iş yaptırsın sonrasında belki hiç bir daha uğramasın bunun adı paylaşımsa tükürürüm ben böle paylaşıma
ayrıca beni burada eskilerden arkadaşlar tanıyan tanır yeni üye olmuş bir insanın anlatmasıyla tanınmak için özel bir gayretimde yoktur bu gibi meselelerin tartışmasını çok yaptık biz burda
ha ben nuri alço filimlerini hiç sevmem seyretmemde günümüzde bu lanet sanal alemde her şeyin yapılabildiği zamanda sinem hanım yada her neyse sen ya çok safsın yada olaylara bu kadar geniş bakabilecek kadar zekan yeterli değil senin kültür dediğin sadece okumakla da olmuyor onu sana anlatsam zaten senin o beynin bunu anlıyacak kapasitede olmadığı belli baksana avatar resmime göre bile bana kurt yakıştırmasını yapabiliyosun hahaha
z_yazgan değerli arkadaşım sende haksız değilsin, kızın yeni üye oluşu artı hemen bölebir istekte bulunması biraz şaibeli geldi ilk olarak yardım talebine ben cevap verdim msn de de konuştuk biraz fotoğrafıda gördüm pc me indirdim ceptelefonuyla alel acele gelişi güzel çekilmiş bir fotoğraftı bana da çok şüpheli geldi seni formda paylaşımlarını çok gördüm uzaktanda olsa tanırım haklısın dostum aslında bu bir koplo düzeneği olabilir biz buna alet olmayalım.z_yazgan sendende özürdiliyorum saygılar.... tüm bunlara rağmen paylaşmaya ve yardımlaşmaya devam...
SANADA DERS OLUR SİNEMDEMİRCİ
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Sürücü Belgesi [ehliyet] Yenileme Harcı Nasıl Yatı
08 Kas. 2022, 13:58 prodersler
0112908 Kas. 2022, 13:58
prodersler -
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510356531 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
087112 May. 2022, 11:23
miratcenk -
-
Vakıfbank Sürücü Belgesi Yenileme Ücreti Yatırma Ehliyet Yen
02 Nis. 2022, 23:27 prodersler
0110902 Nis. 2022, 23:27
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0121802 Nis. 2022, 23:26
prodersler -