Fotoğrafçılık Forumları
Herçeşit Fonlar
slm sevgili arkadaşlar elimde çoooook güzel herçeşit fon var yardımcı olmak isterim sizlere ama fotografçı arkadaşlar olursa çooooooook m.olurum posta aps yoluylan atabiliriz yada msn yoluylan yollamaya çalışırız.... [email protected] saygılarımla zülküf ergezen cevap yazmayı unutmayınnn
#baris013' tarafından 13.01.2008 16:47:07 tarihinde düzenlendi.
#baris013' tarafından 20.01.2008 16:00:31 tarihinde düzenlendi.
tşk barış kardeş gönderirsen sevinirim
Düvenönü Meydanı Hastane Cad Yakut Apt Kat:1 No:1 Kayseri istersen msn adresim [email protected]
selam baris ayrim yapmazsak bence daha iyi olur paylasimda hele burda herkez bir nerden bileceksiniz acemi veya stüdyo fotografci oldugunu sadece antipati toplarsiniz saygilarimla
Diyer Nick'ine Ne Oldu Arkadaşım..
Senin Diyer nickle Birşey Paylaştığını Görmedim Fotoğrafçı Arkadaşlarınla Paylaşaktın..
Fotoğrafçı Arkadaşlara Sesleniyorum Bu Arkadaşdan Paylaşım Alan Varmı Birşeyler Gören Varmı Varsa Buraya Lütfen Yazsın..
Yoksa Şayet Senin Maksadın Çok Farklı Bir Durum Alır Barış Kardeş..
Saygılarımla..
teşekkürler kardeş paylaşımların için
photodesng adlı arkadaşım sen nerden anlıyacan fotografçının durumunu kendine çeki düzen ver ondan sonra geç karşıma erkek erkege konuşalım ayıp oluyoo anladınmı sorabilirsin açdım konudaki arkadaşlara
baris013..
Çeki Düzen Vereyim Kendime Tamam Ağar Abi..
Çok Özürdilerim Arkadaşım Ben Hata Etmişim Affet Beni Daha Da Karişmam Abi Senin Paylaşımlarına Ayrımcılık Yapışına Kışkırtmana..
Son Sözümdür Benim Nickimi Kullanarak Daha birşey Yazma Bende Yazmıcam Söz Veriyorum Senin Adını Veya nick'ini Hiç Bir Yerde Kullanmıcam Arkadaşım Ne Olur Söz Etme Bana Teşekkür Ederim..
tskler barıs kardes ben yeni dükkan actım elimde hic fonum yok bana yollarsan sevinirim simdiden saol
BARIŞ KARDEŞ SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .ÇOK MERT BİRİSİN HELAL SANA KARDEŞİM.
slm sevgili arkadaşlarım fonlarınızı yollandı en geç haftaya cumaya kadar elinizde gayserili selim kardeşim fonlarınızı bugün posta aps ile yolladım saygılarımlar [email protected]
banada yollayabilirmisin acaba bende yeni actığım icicn hic fonum yok elide yollarsan cok sevinirim saol [email protected]
İlgili olabilecek konular
-
-
Panoramik Gelin Damat Düğün Fonları
30 Eki. 2015, 12:26 prodersler
6963813 Şub. 2018, 12:14
zbkdygn -
Panoramik Düğün Fonları Psd Arkaplanlar
29 Eyl. 2017, 12:35 prodersler
2720831 Eki. 2017, 17:38
zbkdygn -
Hd Kalitesinde Panaromik Psd Fonlar-2