Fotoğrafçılık Forumları
Fon Çöplüğü
ya kardeşim form mu? fon çöplüğü mü? şurdakilerin hepsinin elinde en az 10 bin tane fon vardır..ama hala fon da fon. ben paylaşımcıyım diyenlerinde %99 u başka yerden aldığı şeyleri yüklüyor. kardeşim yapın kendi kendinize fonuda fotoğrafıda koyun nasıl olmuş diye sorun.. isteyen bakıp yorum yazsın, yada akıl versin bu neya.. fon konusu hariç diğerlerini okuyan bile yok bide bu siteye bakanların yaılanlardan hiç mi haberi yok.. aylardır bakımdayız yazısı falan filan... hadi şimdi hucum edin sen hiç paylaşımda bulunmamışsın falan filan deyin.. ya kardeşim ben sizin hamalınız mıyım hazırlayıp size sunayım.. herkes olan fonu ben ne yapayım.. ve siz ne yapıyorsunuz?
ya mete sen uyanıksın ama herkes değil.. senin o dediğini yapmış değilim. yani cevaplar karşısında bişey değiştirmedim sadece yanıt yazmayı beceremediğim için yanlışlıkla düzeltme yapmış gibi göründüm.. sende bişey bulmuş gibi saldırdın.. bana karşı yazanların hangisi bir fikir sunmuş. sadece küfür ediyorsunuz.. yakışıryor size.. biz ateistlere yakışmaz. ayrıca emek hırsızlığı bize hiç yakışmaz. mete bişey bulmadın yanlış bir algılaman var.. eğer yazdıklarımla ilgili ters düşüncen varsa yaz.. mesela de ki.. ya kardeşim ben saatlerce emek çekiyorum 2-3 fon yapıyorum ve paylaşıyorum.. alnından öpeyim.. kime hoş görünmeye çalışıyorsunuz.. alınteriniz olsun biraz isterse kötü olsun..bu arada bunu yapan 3-5 arkadaş var mesela steve.. olması geren bu arkadaşın yaptığı. sizde denesinize , yapın bir fon koyun içine bir fotoğraf nasıl olmuş diye sorun.. iyi yada kötü desinler.. olmazzzzz kim emek harcayacak demi? alınteri döken herkese iyi çalışmalar..
ne oluyoruz bılader dınsız ımansız felann ayıp oluyo yakısıyomu lan sıze bırbırınıze ne dıyosanız dıyın ama dın ıman karsıstırmayınn
ateist sen yapta bizde indirelim...biseyler diyecegene kendin biseyler bize öyle yol göster...herkes burda biseylerin pesinde paylasim icin burda herkes...kimse sikayetci olmuyordu senmi begenmedin? eger begenmiyorsan gelmezin olur biter )) biz begeniyoruzki bisey demiyoruz ve bu yüzdende burdayiz ))
NİCK İNDE HAYIR OK ŞREFSİZ
ateist biri çıkar dinine imanına inanmayan gelir buralarda yorum yapar sen kimsin be adam buralarda ötüyorsun buralar sizin bildiğiniz çöplüklere benzemez koçum heryeri aynı görme a.q
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Gmail Hesabı Açma Android Telefona Mail Hesabı Oluşturma
21 Eki. 2024, 20:38 prodersler
018321 Eki. 2024, 20:39
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
017002 Eki. 2024, 18:49
prodersler -