Fotoğrafçılık Forumları
Benden Herkese Duyuru
BU SİTEYİ ÇOK ESKİTİYORDUNUZ HEP ESKİ FONLARLAN BİRAZ GÜNCEL TUTUN KENDİNİZİ HERKESİN İŞİNE YARAYACAK FON DAĞITIN SELAMLARIMLA?
bunun anlami ney yani varsa kendın yükle alalım herkez para ile alıyo fonlar o eskıde kaldı herkez olmuş para delisi para ile satıyolar fonları anlasyacağin hemşerim
#muharrem13' tarafından 11.07.2009 17:39:28 tarihinde düzenlendi.
ben elimden geldiği kadar en baba fonlar verdim hatta ötesine geçtim ilk kez video fon verdim eeee noldu bi teşekkür çok görüldü bu sitede çok haksızlık oluyor dostum geçiceksin bunları sonra teşekkür karşılığı fon koydık onada sağolsun site sahibi kilit koydu yok arkadaş bi dünya site var hem üye haricinde herkes girip linkleri görebiliyor çok adam gelip geçti bu sorundan dolayı bende gidiyorum zaten linklerimin hepsini kapattım son topiğimide kapattılar siz bilirsiniz yakında kimse kalmaz burda... bay bay
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
enes2344 sen kim oluyorsun nasıl konuşuyorsun ukalalıgı sen yapıyorsun daha olumlu yaklaşamazmısın bende muşluyum aynı zamanda ırkçılıkmı yapıyorsun
enes2344 bana adresini ver sana dünyanın fonunu gönderim
Fona ihtiyacım yok arkadaşım ben paylaşımlarımın kilitlenmesinden şikayetciyim ayrıca ırkçılıkla ne alakası var konuyu başka tarafa çekme hala sinirim geçmiş değil.diyecek lafım yok artık size kolay gelsin artık paylaşımda bulunmayacağım zaten, malum site eskiyor ya fazla eskitmeyelim....
Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Nikon W100 Su Geçirmez Kamera Duyuruldu
01 Ağu. 2016, 13:38 yalcinabi
0165101 Ağu. 2016, 13:38
yalcinabi -
-
Nikon Dl18-50 F/1. 8-2. 8 Duyuruldu
24 Tem. 2016, 13:14 yalcinabi
0207624 Tem. 2016, 13:15
yalcinabi -