Fotoğrafçılık Forumları
Acil Komando
arkadaşlar askerlik yapamamış sağlık nedenlerinden dolayı bir esnaf arkadaşa komando elbisesi giydireceğim PS ta süpriz olacak bu komando elbisesi konusunda bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
resimler belki vardır sen de bu siteden almıştım bu arada bizimla paylasan atakan adlı arkadaşa teşekkür ederim
işine yarar umarım
Burda bu yardımlaşma inanınki gözlerimi yaşarttı.burda bir arkadaş bir sey istedi elinde olan arkadaşlar hemen gönderdiler.inanınki çok hoşuma gitti
jupiterco real ajans arkadaşalar sizlere çok teşekkür ederim.yaptığınız paylaşımdan dolayı
bir komandoda benden umarım işine yarar
#lütfi32' tarafından 23.03.2007 17:29:52 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar fotoyu sayenizde yaptım adamcağız 25-30 yaşlarınada vardır, az kalsın ağlıyordu ,buraya koymak isterdim ama etik olmaz ona özel olduğu için koymamayı uygun gördüm .çıkardı cebindeki paraları bankoya koydu benide duygylandırdı haa parayımı tabiki almadım herkese paylaşımda bulunan bulunmayan dostlara selamlar teşekkürler ...
arkadaşlar müthiş siniz bende teşekkr ederim..
Bir çok forum gördüm ama paylaşımın ve insanlığın ölmediğini bu forumda gördüm. Paylaşımı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun hayırlı işler bol kazançlar.bendede fon var askeri msn: [email protected] isteyenler eklesin göndereyim
çok güzel bir iş olmuş tebrikler
paylaşımın için teşekkürler ben bu kostümleri nasıl giydiricem photoshopda yardım ederseniz sevinirim
- 1
- 2