Fotoğrafçılık Forumları
2009 Panaromik Fonlar
KONU TARAFIMDAN GÖRÜNEN LUZUM ÜZERİNE SİLİNMİŞTİR.
#kurumali43' tarafından 04.03.2009 22:47:07 tarihinde düzenlendi.
#kurumali43' tarafından 04.03.2009 22:49:39 tarihinde düzenlendi.
twşekkürler
eoses ne diyon sen. bana arkadaşın biri yolladı. ne bileyim ben kimin fonları. elime geçti fonlar paylaşıyorum. sen benim kim olduğumu biliyormusunda ileri geri konuşuyorsun. ne demek benim gibiler yüzünden batar. ön yargılı olmayalım lutfen.
ben esoes arkadaşa katılmıyorum
neticede bunu indiren insanların çoğu amatör bu işten para kazanan insanlarında hepsinin fona şekil verme sitili farklı olur ve değişik şehirlerden insanlar kullanır
fon vermekle sektör batıyorsa eyvah
bir mesleği batıran o sektördeki kötü iş yapan,ahlakı kötü,müşteriyi yolunacak kaz gibi gören insanlardır.
zbkdygn işine gelmiyor dimi...doğru fotografcılık batmaz çünkü senin gibilerin işine geliyor.....kendin üretsene bi tane fonda görelim ne kadar emek var.........bişey olmaz yap 3-4 icraat görelim hadiii ..........nasıl olsa piyasa oluğ olmadığını anlarız......uğraş bakim kaç günün gidecek..........
kardeş emeğine sağlık teşekkürler
eline emegine saglik
teşekkürler emeğine sağlik
bir tarihte bu fon paylaşmaya bir yorum yazmıştımda yemediğim hakaret kalmadı, rumuzda ateist olunca duble küfür yedik tabi.. esose aynen katılıyorum katılmasınada bir fark var, esose hayatın fonları olmasa karşı çıkmayacaktı galiba çünkü bugune kadar o kadar fon paylaşıldı, paylaşıldı yanlış anlaşılan ordan burdan araklananlar dağıtıldı ama esose in onlara bişey dediği yok bildiğim kadarıyla.. elbette başka yerdende alınsa bir emek çekiliyor ama o fonları hazırlamak ayrı bir emek ve hüner, iyi ile kötü arasında zaten fazla fark kalmadı bu şekilde devam ederse hiç kalmayacak.. herkes fon sevdalısı , böyle fon sevdalısı olmak demek aslında şu demek: benim çektiğim fotoğraflar beş para etmez süslü püslü bir fonla kurtarayım demek. evet sizlerin çektiği resim 3 kuruş etmez
kardeş benim tepkim hepsine diğer fonlara tepki vermedim nie de zaten o fonlar herkes burda o kadar paylaştıki tepkiye gerek kalmadı.........bari yeni panoromiklere tepki verelimm....yeni çıkanları dağıtmayalım demek istiyorumm......bu meslek bizim sonuçta ama kıymet bilene.......
İlgili olabilecek konular
-
Panaromik Fotoğraf Nasıl Çekilir?
21 Eki. 2018, 21:53 omaryayla
0237821 Eki. 2018, 21:53
omaryayla -
-
Panoramik Gelin Damat Düğün Fonları
30 Eki. 2015, 12:26 prodersler
6955213 Şub. 2018, 12:14
zbkdygn -
Panoramik Düğün Fonları Psd Arkaplanlar