Fotoğrafçılık Forumları
Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olabili
YAZILIM SAHTECİLİĞİ KURBANI OLABİLİRSİNİZ
Arkadaşlar son 3 gündür bilgisayarımı açtığımda mıcrosofttan bu ikazı alıyorum.Lütfen biri bana yardım etsin.Napcam bilmiyorum...
neti boşver sen bir bilgisayarcıdan sistem cd si bul en temizi
bakalım artık tavsiyelerin için teşekkürler [>:D
bilg.dan çok iyi anlayan bi ark.ım geçenlerde bilg.da win. media player'ın 9 ve üstü sürümlerinin içinde casus yazılım var dikkat et demişti yakında yukarıdaki tarzada bi uyarıyla karşılaşabilirsin demişti.ama bendeki yazılımlar da orj. olunca sorun çıkmadı.ama çok yakın bi ark.ımda yılbaşından itibaren bu uyarıyı onda da veriomuş çünkü kurduğu xp kaçakmış ve xp deki win. güncelleme gibi programlar casus olduu için direk kaçak programları windowsa bildiriormuş.
sorunun ne oldugunu soleyeyim
bu sorun kullanmıs oldugun windows xp yi - ki korsan sürüm kullanıyorsun - internet üzerinden güncellemen yüzünden oluyor...
demem odur ki...crack yazılım olan xp nin internet üzerinden güncellenmemesi gerekmektedir...güncelleme yapılacaksa bile ör. SP2 bu iş için hazırlanmış crack guncellemeler kullanılmalıdır...
zati guncelleyemezsinizde microsoft siz siteye baglanğınızda kullanmış olduğunuz işletim sisteminin lisanslı olup olmadığını kontrol eder, eğer lisanslı değilse güncellemeye izin vermez ve size o güzel şirin uyarıyı yollar
bu kapsamda madei player, işletim sistemi ve explorer i güncelleyemiyorsunuz...
gerçi şimdilerde onunda yolunu buldular ama anlatmam
dunesea abicim fotografların çok güzelmişsen çok delikanlı görünüyontipin böyle yardıma muhtaç insanların imdadına koşan bi tipin var ramazan mubarek gün şöyle yardım etsen banabeni bunlarla uğraştırmasan
tamam be tamam
ozelden mail ini mesaj at bana
hocam windows u yenıden yukeldığınızde bu sorunla karsılasmanız normal aynısını bnde yasadım. ufak bi bı programla bunun ustesınden geldım isterseniz sizede yollarım. iyi günler
ercanicke yardıma ihtiyacım var bilgini paylaşırsan sevinirim
yetisbey deli topiği kapansın türü topikler açmazsan sana bir kıyak yaparım.ama ben illa deli topiği kapansın diyosan yok...
şimdi şöyle..
microsoft un yeni uygulaması..atakan abi pek bilmez kendizi mac çidir.
yani bizim seviyemize düşşmez..
neyse bilgisayarına kopya windows yüklemişsiniz..ve güncellemeleri açık tutmuşşsunuz yadaa gbirşeyi güncellemek istemişsiniz..neyse işte...
windows nettten windows kontrolleri yapıyor..son olarakta böyle bişey çıkarttı..korsan olan windows lara böyle bir yazı ekliyor..
bir daha formatlaman gerekecek....
ya ruslar onun bi yolunu bulmuşlardı ama tam hatırlamıyorum şimdi..
windows orjinal değilse tekrar yükledikten sonra güncelleştirmeleri kapatmanız tavsiye edilir..
heee ben windowsla uraşacam diyosanız o ayrı.
İlgili olabilecek konular
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
016912 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579020 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Sony A7r Iı Yazılım Güncellemesi Yayınlandı
19 Ağu. 2016, 13:36 yalcinabi