Fotoğrafçılık Forumları
Video Kasetlerini Dvd Yapmak İçn
KASETLERİ DVD YAPMAK İÇN HANGİ CAPTURE KARTLARI KULLANIYORSUNUZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ İYİ GÜNLER
Sorunlar bırbırıne yakınken aynı catı altında bende sorunumu yazayım.Benım capture kartımın yazılımı vcd desteklıyor. dvd kayıt yapmak ıcın bıtrate kısmını (mpeg2 deıl) artırıyorum. kalıte artıyor (vcd dekı bloklar yok oluyor)ama cozunurluk vcd kalıtesınde. dvd ye yazdırdıgımda uzun bır zaman encode edıyor.
dırekt mpeg2 kayıt yapabılecegım yazılım arıyorum. Bır yıgın program denedım hıc bırı kartımı gormuyor. Tv kartı veya web cam turu cıhazları goruyor. Eger mpeg2 kayıt yapabılen bır program varsa cıhazımı gorebılecek, lutfen belırtın.
kartımın marka ve modelı; snazzı vıdeo-cd creator (pcı versıon)
Sımdıden tesekkurler.
kaplan0734 arkadasım senın soruna gelınce, buradan faydalanabılırsın http://www.megavizyon.com/ ben 2000 yılında elemanken calıstıgımız yere buradan kayıt cıhazı almıstık, cogu fotografcıda oradan alıyordu. Tabıı su an kullandıgım cıhazı megavızyondan almadım o baska.
dostlar bence siz gidin alın IEEE 1394 adaptorünü rahatlayın... fiyatı sadece 30 - 40 ytl arası... vcd kayıtları bile bu adaptor mükemmel bi kaliteye ulaştırır...
Ayrıca istediiniz her formatta kaydı sorunsuz yapabilirsiniz... bilmeyenler için ürün hakkında bilgiyi
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=1394&btnG=Google%27da+Ara&meta=cr%3DcountryTR
den alabilirsiniz...
adagume onerın ıcın tesekkurler ama djt kameraları pc ye uyarlamak gıbı bır sey bu urun. benım ıstedıgım vhs ve beta kasetlerden de dvd kayıt yapabılmektı. yıne de saol vakıt ayırıp yardımcı olmaya calısmıssın.
Ben kendim pinnacle pro one rTDV kartini kulaniyorum oldukcada memnumum ama sizin hangi karti kulanacaginizi anlamadim bu birazda kullandiginiz pc ye bagli bilgisayarin islemcisinden tutunda harddiskinizin kapasitesine kadar sürüen bir olay tam olarak ne yapmak sitediginiz analtirsaniz yardimci olabilirim benim video ve kesim üzerine biraz bilgim var kendim videografim yurtdisinda
eski kasetlerinizi vhs ten dvd ye gecirmek istiyorsunuz anladigim kadariyla bunun bir cok methodu var örnegin ekran kartindanda yapabilirsiniz cinc dedikleri giris olmasi lazim 1394 girisleri bilgisayrin kamera ile arasinda baglanti kurmasini ve buradan ses ve video görüntüsünü digital olarak pc ye aktarmanizi saglar diger bir methot ise benim kullandigim örnegin bu yalniz biraz pahali olabilir sizin icin canopus NX kartlari analog ve digital giris ve cikislari vardir yada pinnacle pro one yada yeni modellerinde bu giris ve cikisllar mevcuttur intermette bu konuda bilgi bulabilirsiniz ekran kartlarini tavsiye etmem cözünürlük ve kalite bakimindan diger video kartlari ile kiyaslamak yanlis olur ama en basiti türkiyede zannedersem artik vardir en kolay yolu DVD RECORDER panasonic ten tutnda artik degisik bir cok markasi varen kolay yolu sizin icin direk arkasina kabloyu takin dvd recorderin geri kalan islemi makina kendisi yapiyor kalitesini 1 saat 2 saat 4 saat 6 saat olarak ayarlayabilirsiniz dikkat edeceginiz tek husus DVD-R DVD+R iki adet degisik dvd diskleri vardir yazilim icin bizde yurt disinda DVD-R gecerli olan yani sizin anlayacaginiz örnegin yazmis oldugunuz bir disk panasonicte hic bir sorun göstermezken philips marka bir dvd playerde sorun yaratabilir ve cekmis oldugunuz filmi göremeyebilrisiniz bu format degisikligi hala bizim basimizin belasi burda
istediginiz bir sey olursa bana mail atabilrisiniz elimden geleni yapmaya calisirim
Saygilar
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Capcut Videoya Logo Ekleme Maskeleme Nasıl Yapılır
08 Kas. 2022, 14:00 prodersler
0299808 Kas. 2022, 14:01
prodersler -
Capcut Videoda Arka Planı Silme
04 Kas. 2022, 00:20 prodersler
0159504 Kas. 2022, 00:20
prodersler -
Capcut Videoya Müzikle Uyumlu Ritmik Efekt Nasıl E
30 Eki. 2022, 18:44 prodersler
0173530 Eki. 2022, 18:44
prodersler -
15 Bin Tl Bütçe Fotoğraf Makinesi Önerisi (fotoğraf + Video)
19 Mar. 2021, 16:12 eburamcet
0205430 Eki. 2022, 16:44
thief_88 -
Youtube Shorts Videosu Nasıl Yapılır
26 Eki. 2022, 12:55 prodersler
083926 Eki. 2022, 12:56
prodersler -