Fotoğrafçılık Forumları
Sqirlz Water Reflections
resimlerinize su efekti yapmak için yapılmış bi program çok güzel bi program öneririm bilgi edinmek isteyenler olursa açıklayacağım iyi çalışmalar
ben en iyisi upload edip linki vereyim siz indirin yardım gerekirse özelden sorarsınız
#-Hilal-' tarafından 25.09.2006 10:17:16 tarihinde düzenlendi.
birazdan linki verecem link bu umarım çalışır
http://www.hemenpaylas.com/download/1667994/SqirlzReflect.exe.html
#-Hilal-' tarafyndan 25.09.2006 10:41:34 tarihinde düzenlendi.
SANIRIM KİMSENİN İŞİNE YARAMIYOR
sagol verdıgın için
sıvastanmı ben erzncanlıyım bu sıtede erzıncanlı pek yok
Sevgili Temur21,
Erzincan'lı değilim ama, Erzincan adı geçince yine de "benim oralardan" söz ediliyor duygusuna kapılırım. Askerliğimi, kısa dönem olarak, 3.Ordu'da yaptım. Garaj komutanı olarak görev yaptığım dönemde, en güzel anılarımı, çöp boşaltma kamyonuna kendimi araç komutanı olarak yazıp, dünüşte Geçit köyünün kahvesinde yaşlılarla yaptığım sohbetlerde yaşadım.
evet sivastan ben ya bişey sorabilir miyim link çalışıyomu ilk denemem olduğu için çalışmıyosa yeniden deneyeceğim
Link çalışıyor.
teşekkürler tanerdan eğer sormak istediğiniz bişey varsa programla ilgili sorabilirsiniz yanlız kaydederken .swf olarak kaydediyor hareketli olduğu için
bende sivaslıyım sivaslınında pek olmadığını düşünüyodum temur21 ama varmış -Hilal- seni daha önce hiç görmedim burda yeni üyemisin?
evet Sivas lıyım ben bi hemşehrimi gördüm sevindim şimdi
-Hilal- o sevinci bende yaşadım sitenin geneli ege tarafından bide istanbul ve ankara bu taraftan pek adam yok. Aslında sivasa aşılamak lazım fotoğraf sanatını.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Water Color Landscape - Sulu Boya Resiml
03 Oca. 2014, 23:35 prodersler
0185603 Oca. 2014, 23:35
zbkdygn -
-
Waterrdrop (su Damlaları) Psd Leri
03 Ara. 2013, 21:06 prodersler
0248003 Ara. 2013, 21:07