Fotoğrafçılık Forumları
Psd Resimlerinizi Önizleyin
Dosyalar - by regal | 11 Temmuz 2007 | Yorum-Comment:1
Windowsda bildiğiniz üzere klasör içerisinde sağ tık ile görünümü küçük resimler yaptığımızda psd dosyalarının önizlemesini vermez.Bu yama ile artık psd leride küçük resim yapabilirsiniz.
C : Program Files Common Files Adobe Shell klasörü içine indirmiş olduğunuz psicon.inf and psicon.dll dosyalarını kopyalayın ve psicon.inf doyasına sağ tıklayarak yükle komutu ile çalıştırın.
English :
Windows XP document management shows thumbnail mode, For the PSD photoshop document is non-functional. However installed this patch PSD format will be able to map and JPG.PNG such as photographs show a thumbnail.
Use : put psicon.inf and psicon.dll copy to : C : Program Files Common Files Adobe Shell folder, and then right click psicon.inf document election "install" command will now open the folder to see, PSD document is not a preview
LİNK
ALINTIDIR
#balçar' tarafından 11.07.2007 15:30:16 tarihinde düzenlendi.
çok güzel arkadaşım emeğine sağlık bende böyle birşey arıyordum bir de footoğrafçılık yapan bir arkadaş var oda bundan yakınıyordu onada verecem çok işime yaradı sağol
ellerinize sağlık çok faydalı bir eklenti ama common files içinde adobe shell yokki nereye kopyalamam gerekiyor teşekkürler
Adobe shell klasörünü kendiniz oluşturun içine yapıştırıp yükleyin problem çözülecektir.Bendede Adobe shell yoktu.
Teşekkürler çok iyi oldu bu..
Dostun eline emeğine sağlık TEŞEKKÜRLER.
Teşekkürler faydalı bir paylaşım psd dosyaları görmek için ps programını açmak gerekiyordu bu şekilde daha pratik olacak.
evet dediğiniz gibi yaptım oldu gerçekten işe yarayacak
faydalı bir bilgi
bende ek olarak söyleyeyim pcde nero full yüklü ise
bu şekilde tüm psdleri photoshopu açmadan ratahça görebilirsiniz
Tşekkürler emeğine sağlık, çok güzel bir paylaşım. Herkese tavsiye ederim
paylaşım için tşk.
İlgili olabilecek konular
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41450406 Oca. 2024, 09:06
afnzh -