Fotoğrafçılık Forumları
Megauplaod Hediyeli
magix video delux 16 premium programinin seriali lazimdi bulana megauplaod sifresini vericeem ben pek kullanmadim ama haala açik
Google : utorrent
Programı kurun aşağıda linkini verdiğim dosyayı utorrent programı ile birlikte açın . Bahsettiğiniz program ve ilacı içinde ...
Tıklayın
Problem yaşamaz başarıyla hallederseniz hediyeyide bir ihtiyaç sahibine hibe ettim gitti
#ocanic' tarafından 12.05.2010 12:16:06 tarihinde düzenlendi.
Teseekkur ederim ocanic benim için arastirmissin ya bu hediyede benden sana linki kullanmiyorum ,bosa gitmesin ihtiyaci olan alsin
mesaj panelinden alabilirsin sifreni ; Sunu tekrar soylemeliyimki ben bu siteye uye olduumdan bu yana forumdaki arkadaslar karsilik beklemeden yardim ettiler goruyorumki haaladir da oyle saol dostum,Hedi olayida aslinda bi bahane maksat birilerine yardim etmek programin trialine baktim sonra gidip cd sini satin aldim guzel bi program 60€ promotion daydi yinede ilgi ve alaakaniza tesekkur ederim
Rica ederim forumların amacıda zaten bilgi paylaşımı değilmidir ? Orjinalini satın almanız daha doğru olmuş Şifre için teşekkür ederim lakin ihtiyacım olmadığı için sizde dursun belki gene lazım olur saygılar...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Hediyeli Ekran Kalibrasyonu Web Semineri
12 Haz. 2010, 19:06 yukselp
2199415 Haz. 2010, 01:57
yukselp