Fotoğrafçılık Forumları
Fotoya Tarih Atma(date Stamp)?
Arkadaşlar yeni bir fotoğraf makinesi aldım fakat fotoya tarih atmıyor. Hani resmin köşesinde tarih olur ya onu yapmıyor. Fakat dosyanın özelliklerinde tarih kayıtlı..
Şimdi benim istediğim bu tarihi atabilecek bir program. Kesin bu işlemi yapan programlar vardır ama tercihim 10-20 fotoyu birden seçip hepsine birden yazması.. Tek tek uğraşmak istemiyorum.. Yoksa paintte kendi elimlede yazarım
Yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim..
slm Rasputin eğer makina tarih atmıyorsa hangi tarihte çektiğini nerden anlayacaksın? photoşopta tarihi yazıp istediğin kadar fotoğrafa atabilirsin onu umarım yardımcı olabildim.
Fotoya tarih atmıyor ama fotonun özelliklerinde değiştirilme tarihi var ya.. dosya tarihinde gözüküyor.. Ben elle yazmayayım tarihi.. Kendisi dosya özelliklerinden alıp eklesin. Böyle bir program istiyorum.
En kolay yapabileceğin fotoşoptur derim ben psd formatında yazdığın tarihi istediğin kadar fotoğrafa atabilirsin.
vallahi bravo size....
makinenin tarih atmadığını iddia edeceğine satın aldığın makinenin marka ve modelini belirtip o şekilde yardım istesen belki bir taşla iki kuş vurmuş olurdun
burkay arkadaşım Casio S600 makinem var ve ayrıca kendi sitesinde FAQ kısmında da Date Stamp olayının olmadığı belirtilmiş..
İddia etmiyorum yani. Eğer bu makineye tarih attırabiliyorsanız size vercem makineyi?
- 1
İlgili olabilecek konular
-
İlaç Kullanım Süresi Bitiş Tarihi Sorgulama E-devlet
16 Mar. 2022, 19:23 prodersler
0110316 Mar. 2022, 19:23
prodersler -
İlaç Kullanım Süresi Bitiş Tarihi Sorgulama E-devl
14 Mar. 2022, 13:25 prodersler
0105314 Mar. 2022, 13:25
prodersler -
Nefes Kredisi Şartları, Başvuru Tarihi Ne Zaman, N