Fotoğrafçılık Forumları
Filim Montaji Pinnacle Adobeprimere
selam arkadaslar
PINNACLE STUDIO yada ADOBE Premiere pro ile calisan varmi ben bu iki programlan calisiyorum fakat aradabir problem yasiyorum mesela filmi tamamladiktansonra dvd ye yazdirdiktansonra oynatirken filim bazi yerlerde tutukluk yapiyor bu sorunu nasilcozerim yada bunun baska bir altarnatifi varmidir bana bukonuda yardimci olabilecek arkadaslar varmi
herkese kolaygelsin
merhaba ramo,
pinnacle değilde ben ulead video kullanıyorum çok daha süper ve kullanışlı uydudan klip çekiyorum mpg2 olarak ve düzenlemeyi bu programda yapıyorum hiçbir sorun yaşanmıyor arayüzü pinnacle kadar yavaş değil tavsiyem bu yöndedir.
ha unutmadan başlığı yanlış yere açmışşsın burayla hiçbir alakası yok.
#tembeleryk' tarafından 05.01.2005 15:13:59 tarihinde düzenlendi.
kardes konuyu yanlis yereactigimi biliyorum ama tamolarak nere acacagimi bilmiyordum . oceliklen yazmis oldugun cevaba tesekkur ederim su senin bahsettigin programi bana biraz anlatabilirmisin nereden alirim nasil ps kurarim
e-mail [email protected]
vallahi bende pinnacle stüdyo 9,1 kullanıyorum aynısı bendede oluyor. ses görüntüden 3,5 sanayi sonra geliyor. bu orogram intel cipsetli anakartlarda sorunsuz çalışıyor dediler intel anakart aldım yine aynı bir ileri versiyonu olan stüdyo 9,1,2 çıkmış onu bulmam lazım stüdyo kaç kullandığını yazmamışsın
selamlar
selam kardes ben montaji premiere de yapiyorum pinnacle sadece dvd yazdirmak icin kullaniyorum ben version 9 kullaniyorum
Selam arkadaşım.Ben bu foruma da film montajlamaya da yeni başladım.Dijital kameramla çektiğim filmleri İE1394 fireware kartı ve kablosu ile bilgisayara aktarıyorum .Bunun için de Pinnacle Studio 9.0 kullanıyorum.Ancak çok başlangıçta ve acemiyim.Filmleri kameradan bilgisayara aktardıktan sonra nasıl dönüştürüyoruz.Buna render mi diyorsunuz? İlgilenirsen çok memnun olurum.Selamlar
arkadaş bendede pinnacle stüdio 9 var ben kayıtını yaptıktan sonra ulead video studio 7 den geçirip pal vcd olarak kayıt yapıp sonra nero dan 8 xkalitesinde kayıtı başlatıyorum ve tutuklugu engellemiş oluyor denedim
stüdio 9 lazım göndere bilirmisin çok teşekkür ederim
merhaba ramo;
ben uzun zamandır studio 8 ve şimdide 9 kullanıyorum...
ama dediğin sorunla sadece 1 kez karşılaştım nedenide kayıt esnasında makinayı kastıracak işlemler yapmandır özellikle denedim ve en çok 24x le yazdır yazdırırkende kullanacağın nero versiyonu uzman versiyon olmalı çünki her vcd de açabilmesi gerekir. ama daha başka sorunlarlada karşılasabiliyorsun bunlardan bbiride edit yaparken programın kilitlenmesi gibi buda tamamen versiyonla ilgili versiyon yükseltince bu sorunda ortadan kalkıyor. sana kolay gelsin.......
slm sukruaky arkadas ses 3,5 saniye sonra geliyor yazmışsın video nun arasına efek koyuyorsan pinnaclede sadece efekti videoya uyguluyo ses aynen kalıyo videonun arasına efek koydugun için arada bir boşluk kalıyo ondan ses sonra geliyor ben böle biiliyorum ne derece dogrudur bilemem.
bana lkalırsa sony vegas ı kullan derım hiç sorun çıkarmıyor yalnız adobe preımere gibi karısık bır program..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Pinnacle Studio Render Nasıl Yapılır [video Düzenl
01 Tem. 2022, 17:18 prodersler
099101 Tem. 2022, 17:18
prodersler -
Pinnacle Studio Kayan Yazı Programı
20 Şub. 2020, 14:59 prodersler
0169420 Şub. 2020, 15:00
prodersler -