Fotoğrafçılık Forumları
Bu Programlara da Bir Göz Atın
"Efekt ve Slide Show programları" BURADA , BURADA, VE BURADA.
#lacimert' tarafından 23.01.2006 04:19:14 tarihinde düzenlendi.
lacimert bey önerilerin için için teşekürederim.
gerçekten hepside birbirinden güzel yazılımlar.
güzel bir yazılım ve bu tür yazılımların çalışma mantığı birbiri ile aynı ama en iyisi olarak adobe premier'i öneririm onun için de donanım desteği gerekir.
kullandıklarım içerisinde en verimli bulduğum pinnacle studio yaması olan holiwood studio programını da eklerseniz harika bir efekt ve slide oluşturabiliyorsunuz yazı bindirmeleri de çok hoş ama fazla ahım şahım bir şey olması önemli değil diyorsanız movie maker ile istediğiniz şekilde bir çalışma yapabilirsiniz. kullanımı diğerlerinden daha pratik ve türkçe olması büyük bir avantaj
GÜZEL YAZILIMLAR TEŞEKKÜR
.
Çok kullanışlı ve güzel geçiş efektleri olan bu programla bilgisayarınızdaki fotoğrafları EXE, Ekran Koruyucu, MPEG veya VCD'de izlenebilecek slayt gösterileri haline çevirebilirsiniz. Mutlaka Denemelisiniz.
Arkadas ben burada sizlerle oldukca hızlı olan ProShow Gold 1,2 versiyonunu buradan paylasmak istiyorum...
Arkadas ama ben illede daha ust surumunu istiyorum diyorsanız ProShow Gold 3,2 versiyonunu bu linkle paylasmak istiyorum... Ama biz laboratuvarımızda hızlı calısmamız gerektiği için bir video olusturma işini efektler ve sesle beraber cok iy bir sekilde basaran 1,0 versiyonunu tavsiye ederim...
http://www.garizma.com/forum/viewtopic.php?t=310
garizma senin verdiğin proshowdan daha güzel bir program arkadaşın verdiği o kadar dedik laftan anla üyen yoksa ben sitemde dağıtayım senin linkini yarıdan çoğu senin adresine üye olsunlar 500 tane üye yetermi
ayrıca üye olmadan proshow u indirmek isteyenler ise direkt rapid linki
buradan
maslan kardeş saolsun
#last hope' tarafyndan 30.03.2006 09:15:50 tarihinde düzenlendi.
lasthope adam sana ıllede gel üye olmu diyo link vermiş sana iater indir ister indirme
seferabd sen garizma ile mükerrer kullanıcımısın ben direkt linki verdim sen bana hala sitendeki linkten bahsediyorsun yazımı oku ondan sonra gel bana cvp yaz. sizi üye avcıları sizi siteye adam arıyorsunuz yoksa paylaşacağınız bir şey varsa linkini buraya yazarsınız. yazdığın yere link demezler burada sadevve siteye davet derler bu numaralar bayatladı sizden önce çok deneyen oldu ama napsınlar tutunamayıp gittiler
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
138710 Ara. 2024, 15:18
miratcenk -
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
09109 Ara. 2024, 21:37
prodersler -
Tufan Altaş Elinende Karagözlüm Elinen
06 Haz. 2024, 20:40 prodersler
025006 Haz. 2024, 20:41
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
078504 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
068216 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -