Fotoğrafçılık Forumları
Tcl 5mp Gijital Foto Ama Piller?
TCL 5mp fotograf makinesi aldım (aslında 3mp ama interpolasyonla 5 oluyomuş) daha yeniyim ve en önemli sorun makine 2 ince pille çalışıyor ve ben nasıl bir pil alacağımı bilmiyorum. içinden çıkan alkalin piller 5 fotoğraf çekti! lütfen yardım edin ne pilden anlıyorum, ne de nerden alacağımı biliyorum. hem pil hem de şarj aleti tavsiyeleriniz acilen gerekli...
#yagmursuz' tarafından 10.02.2005 00:16:13 tarihinde düzenlendi.
arkadaşım şarzlı pil alırsan sorunun pek kalmaz ama alırken en yüksek amperlisinden ve iyi bir marka al kodak.panasonic.gp.sanyo.varta gibi markalardan al güle güle kullan
Camilon 900mah pil ve kendi orjinal hızlı şarj cihazını aldım. İlk şarjını 16 saat yaptım. Makineye taktım ama 2 diş kademe gösterdi. 5 flaşlı 20 foto çektim 20 saniye video çektim makine kapandı! tekrar açtım 10 adet daha flaşsız foto çektim, yine kapandır. böyle böyle 40 foto 20saniye video kaydı 1dk ses kaydı yaptım. bu performans düşük gibi geldi bana. siz ne dersiniz? şarj cihazına pilleri ilk takdığımda 2 saat sonra dolu göstermeye başladı ama ben ellemedim. daha yeni mi açılıyo piller yoksa bu gerçek performans mı?
- 1