Fotoğrafçılık Forumları
Ataba Şarjör
arkadaşlar kalem pillerim için ataba marka şarj aleti aldım.2.şarjda fosladı.ucuz olduğu için yahnisi olmadı herhalde.neyse bana hangi marka tavsiye edersiniz.birde bunların garantili olanları varmıdır?
selam,
arkadaşım varta ve gp marka pillerin hızlı şarj cihazları var.. içlerinde genellikle 2300 veya 2500 maH 4 adet pil ile birlikte satılıyorlar.. bunların fiyatları şarj etme sürelerine göre değişiyor.. ben de yeni aldım.. gp 2500 serisi 30 dk. tam şarj yapıyor.. u-smart olarak geçiyor modeli.. 70 ytl ye aldım.. ama gerçekten kalite.
biraz daha uygun uniross marka olanları da var.. onlarda kaliteli.. herhangi bir teknosa markete gidersen hepsini bir arada görebilirsin..
lakin teknosa çok pahalı satıyor.. benim 70 e aldığım u-smart teknosa da 119 idi..
70 ytl çok iyi fiyat. Zaten o cihaz en iyilerinden. Birde uniross un 15 dk da şarj edeni var ama çok pahalı.
Bende neredeyse ataba alacaktım mikroişlemcisi ve ucuz fiyatı yüzünden iyiki almamışım varta nın basit bir modelini aldım ama daha hiç denemedim sonuçta varta.. 4 tane 1900 mah lık pille beraber, 8 saatte şarj ediyor.. 24 ytl ye aldım.
bende gp ninki var.Çok memnunum. 4 saatte dolduruyor.45 ytl ye aldım.çokta memnunum.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Panasonic Alkaline Pil,ataba Şarj Cihazı
13 Ağu. 2011, 00:54 eso85
1282713 Ağu. 2011, 14:12
buzlucam -