Fotoğrafçılık Forumları
yüz olarak cok güzel olmus yalniz alin bölgesine biraz kirisiklik ve saclarina biraz giri tonlar atsaymisin dahada güzel olacakmis niye dersen yüzü yasli gösteriyor saclar simsiyah boya yaptirdiysa bilmem ama biraz daha yüz hatlarini yaslilik hissi verecek bir kac kirisiklik koysaymissin tam bir montaj olacakmis
saygilarimla
evet kesinlikle saçlarını boyatmış adamın ruhu genç işte .... .... şaka bi yana evet bencede biraz kırışılık ve gri saç daha iyi olacaktı .....
ELlerine Sağlık..
çok güzel olmuş
diş macunu reklamı olsa gerek bu fotoğraf.
yaşlı amcada diğer adama benziyor biraz. gençliğinde onun kadar varmış demek. yüz hatları uyum sağlamış tebrikler
bence güzel olmuş
Tek kelimeyle süper olmuş dostum
arkadaşlar mrb ben daha yeni üye oldum bu siteye ve yeni yeni photoshopla uraşmaya başladım. öncelikle eline emegine saglık çok güzel olmuş.yüz naklinin nasıl yapıldıgını öğrenmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
kolay gelsin
haccens .... meraklı dostum mrb. bende meraklıyım bu konulara .......... yüz naklinde kaynıştırma yapmak için gradti tools kullan iyi sonuç çıkıyor .....
ah bide kaynaştırmaya kadar gelebilsem nette aradım ama baştan sona bulamadım bu dersi resimli bi ders olsaymış benim için çok yararlı olurdu.neyse ben biraz daha araştırma yapıyım belki çıkar
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Bahri Altaş Gökyüzünde Bölük Bölük Turnalar [bozlak]
28 Haz. 2022, 02:09 prodersler
0121228 Haz. 2022, 02:10
prodersler -
Filmora X Açılış Arayüzü, Proje Seçenekleri
09 Haz. 2021, 15:17 prodersler
0163309 Haz. 2021, 15:18
prodersler -