mecitx
mecitx (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

Yeni Rötüş Herseyi Hazırlıdktan Son

sizlere benzerliği kaybetmeden bir rötüş filtresi sunacam cok yakında sadece profesıonal fotografcılara verılcek

filtre eklendi Buradanindirin

#mecitx' tarafından 24.08.2007 19:54:42 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Ağustos 2007, 12:16 - İp: 85.***.**2.41
kurumali43
kurumali43 (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

mecitx kardeş. bu filitre güzele benziyor kurdum baktım. fakat verelecek değerler konusunda ön izleme resim yüklersen sevirim..

Tarih: 26 Ağustos 2007, 13:57 - İp: 88.***.**5.81
keremmm
keremmm (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

arkdaşım neden kendi sitelerinize üye almak için böyle şelere giriosunuz komik

Tarih: 26 Ağustos 2007, 16:10 - İp: 88.***.**5.25
mecitx
mecitx (üye)

bizim sitemiz olsun olmasın sonucta uye de calmıyoruz abıcım bızım amacımız bu degıl dıkkat ettıysen o sıte rakıp bır sıte deıgl sadece sehrımıze aıt bır posrtal ben o fılltreyı 50 dolara satın aldıysam bırakın bu kadar da olsun allah ıcın yaa lutfen yapmayın yani allah için artık yalvarıcam bır tartısma cıkmaması ıcın

Tarih: 26 Ağustos 2007, 22:21 - İp: 88.***.**1.239
mecitx
mecitx (üye)

kurumali43 kardesım/abicim rotus yapacagın yerlerı secıyorsun sonra oranın kopyasını alıyorsun yanı ayrı bır layer olusturacan o layer ı olusturduktan sonra rotusu uyguluyorsun uyguladıktan sonra eger rotus cok olmussa layer opacity sini dusureceksın

Tarih: 26 Ağustos 2007, 22:26 - İp: 88.***.**1.239
gladio_33
gladio_33 (üye)
İçel / Meraklı

en azından programın adını falan yazsaydın.link koymussun antakya sitesine bağlanıyor.( bu arada acılsada eminolabilirsin indirmeyecektim.programın adı için tıkladım) bu ne biçim iş. birde amator frofosyonel ayrımı yapıosun. yani bu işi sadece studyo fotografcılarımı yapsın. yada biz öğrenmeyelimmi? Allah aşkına kaç kişi resmi hazırlayıp size getiriyor da çıkartıyor. getirse bile baskıdan kazanın kardesim. yanlış anlamayın kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz. ve sanatsal 1 iş yapıyor prof. fotografcılar ama bu şekilde amator ayrımı yapmasak daha iyi olur. sitede bir sürü bu işşi bilen var ve bazıları sağolsun bizede yardımcı oluyor öğrenmemiz için.

Tarih: 27 Ağustos 2007, 22:39 - İp: 81.***.**1.111
serhatpnk
serhatpnk (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş bende isterim banada göndersen şimdiden teşekürler

Tarih: 28 Ağustos 2007, 06:17 - İp: 88.***.**7.118
mecitx
mecitx (üye)

tamma kardesım ben ındır dıye eklemedım kıme lazımsa o indirsinn sana zorla indir diyen olmadı

Tarih: 28 Ağustos 2007, 11:42 - İp: 81.***.**3.202
black_rock
black_rock (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım neden siteye yönLendirdin dire .exe dowloand linkini vere biLirdin neyse teşekkürler sorun degil kolay gelsin ben istemiyorum üyede olmuyorum o adresse

Tarih: 28 Ağustos 2007, 12:13 - İp: 85.***.**9.161
varmet
varmet (üye)
İstanbul / Meraklı

Gönderirsen sevinirim.Teşekkürler...

Tarih: 28 Ağustos 2007, 15:35 - İp: 88.***.**7.198
gs-erol
gs-erol (üye)
Kırklareli / Stüdyo Fotoğrafçısı

selamlar rutuş programını banada yollarsan sevinirim ..şimdiden teşekkürler..iyiçalışmalar...

[email protected]

Tarih: 5 Eylül 2007, 21:13 - İp: 85.***.**7.40