reyhan
reyhan (üye)
Kırklareli / Stüdyo Fotoğrafçısı

Yeni Programmış Bilgisi Olan

slm arkadaşlar son günlerde piyasada bi program var primatte diye bir kesim programı yeşil bir fonla birlikte satılıyor acaba kullanan varmı sonuçları nasıl acaba almaya değer mi

Tarih: 1 Mayıs 2007, 11:32 - İp: 88.***.**1.251
serkankr
serkankr (üye)
Aydın / Stüdyo Fotoğrafçısı

ARKADASIM BENDE ARASTIRIYORUM.ELİMİZDEKİ PERDELERİ YESİLE BOYASAK OLURMU ACABA MERAK EDİYORUM BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM LÜTFEN

Tarih: 1 Mayıs 2007, 11:39 - İp: 88.***.**0.77
serdarca
serdarca (üye)
Artvin / Stüdyo Fotoğrafçısı

SERKAN YÖNTEMİN AKILLICA AMA BEN BUNU DENEDİM.ONUN PERDESİ ÖZEL BİR PERDE.YANİ YEŞİL AMA TRANSPARAN GİBİ BİRŞEY HERHALDE.YANİ PERDESİYLE BERABER ALIRSANIZ İŞE YARAR BELKİ

Tarih: 1 Mayıs 2007, 12:00 - İp: 81.***.**6.254
komandoo50
komandoo50 (üye)
Antalya / Stüdyo Fotoğrafçısı

sakın denemeyin öyle anlatıldığı gibi değil makinenin ayarlarında bir bozukluk olursa direk yüze yeşil patlama olarak yansıyor

Tarih: 1 Mayıs 2007, 12:13 - İp: 88.***.**1.35
foto_okyanus
foto_okyanus (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

ben kullanıyorum programı aldım ama perdeyi kendim boyadım gayette güzel çalışıyor

Tarih: 1 Mayıs 2007, 17:53 - İp: 88.***.**7.78
fotoertan
fotoertan (üye)
Bartın / Stüdyo Fotoğrafçısı

bence kimse o kadar para bağlamsın arkadaşalr bişeye yaramaz bu işinde sonu nereye gideceği belli değil zaten böyle devaö en iyisi..

Tarih: 1 Mayıs 2007, 18:01 - İp: 85.***.**0.235
kara murat
kara murat (üye)
Malatya / Stüdyo Fotoğrafçısı

SELAMINELEYKUM ARKADAŞLAR HAYIRDIR YEŞİL PERDEDEN BAHSEDİYORSUNUZ SOKAĞA ATILACAK PARANIZ VARSA HEMEN HESAPNUMARAMI VEREYİM EN AZINDA BEN FAYDALANIRIM SAYENİZDE SİZDE UYGUN GÖRÜRSENİZ BENİM FİKRİMCE GIRININ ÜZERİNE YOK KESİMİDE KOLAY İLLAKİ BENİM PERDE YEŞİL OLACAK DİYOSANIZ ALIN PİŞMAN OLURSUNUZ DA CANINIZ SAĞOLSUN BEN ŞUNU SORAYIM ABİLERİME VE KARDEŞLERİME MESLEKTAŞLARIMA BEN BEYAZ KULLANIYORUM DİYELİM ÇOK KALAY KESİLİYOR HARİKA HEMEN ALACAKMISINIZ HİÇ SORMAYACAKMISINIZ BUNUN STÜDYOSU NASIL BUNUN PERDE BEYAZ GELİNLİK BEYAZ NASIL OLUYORDEMİ OLMAZZZZ PİYASADA BİRSÜRÜ RUTUŞ PUROĞRAMLARI VAR BENCE İYİ DEYİL BEN SEVMİYORUM O RUTUŞU SEVENLER VAR TABİKİ BENCE YEŞİLEDE GEREKYOK BUTÜR PUROĞRAMLARADA ELİNİZ DEKİ PERDELERİ BOYALAYINDA ÖYLE HER BOYADA OLMAZ ONA YANLIŞ BİŞEY YAZDIYSAM AFOLA YORUM SİZİN

#kara murat' tarafından 02.05.2007 13:34:57 tarihinde düzenlendi.

#kara murat' tarafından 02.05.2007 13:36:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Mayıs 2007, 21:24 - İp: 88.***.**3.180
hakan_28
hakan_28 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

hollywood fılmlerının arka planında montaj sahnelerınde yesıl ve mavı kullanıyorlar. primatte gelınce oda web sıtesınde ıngılızceden anlamasanda cekılen orneklere bakıldıgında nasıl kullanman gerektıgı anlasılıyor. fon yesıl veya mavı kullanılıyor. baska renklerdede mesela grı de fena sonunc vermıyor deıl ama yesıl ve mavı bu ıs ıcın uyulması gereken renkler. Bende primatte programı var ve ben kullanmıyorum, hoslanmıyorumda. cunku her sey photoshopta gızlı primatte de orada, rotus programıda orada...

Tarih: 1 Mayıs 2007, 23:21 - İp: 85.***.**3.218
matrix5n
matrix5n (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

merhaba arkadaşım ben bu kesim ile ilgili programların hepsini kullandım.sana tavsiyem öylesi programlara hiç girme bu işi photoshopta yap ve daha iyi sonuçlar alırsın iyi çalışmalar ....

Tarih: 2 Mayıs 2007, 09:10 - İp: 85.***.**5.157
cemmalakka
cemmalakka (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

walla ben onu bunu bilmem knock out'tan başkasını bilmem isteyen denesin alsın çok güzel de netice var ama amatörler için kullanımı güsel tabi sözüm amatörlere gri fona çektiğinizde knock out daha güzel ben ondan başkasını da kullanmıyorum

Tarih: 2 Mayıs 2007, 09:52 - İp: 88.***.**9.134
  • 1