Fotoğrafçılık Forumları
Yarışmaya Katılın
arkadaşlar photoshop magazin dergisinin yarışması var bilmiyorsanız her hafta bir görsel üzerinde maniplasyon çalışması yapılıyo bizim sitedede böyle şeyler yapılabilirmi diye düşünüyorum bende birkaç naçizane çalışma yaptım sizlerde katılın bizim siteden biri kazansın birincilik ödülü tablet şu dokunmatik kalemli ekran.
#lostcity' tarafından 09.02.2007 14:22:34 tarihinde düzenlendi.
ÇAlışmalarda aranan özellikler ne?
her hafta bir görsel veriyo onu indirip istedigin bir şeye maniple edebilirsin hayalgücünle sınırlı sitesinde daha ayrıntılı bilgiler var
usta lostcity senin tarladaki çok hoş olmuş bizde koyabilirmiyiz buraya yoksa sadece derginin yarışmasını mı tanıtıyorsun ben de bir tane yaptım da
tabi burayada koyun yaptıysan yarışmayada gönder yukardakiler benim çalışmalarım yarışmaya en çok 3 resimle katılıyosunuz ben rüzgar gülü hariç öteki resimleri sundum sizde çalışmalarınızı bu başlık altında sergileyin isterseniz.
#lostcity' tarafından 09.02.2007 16:14:53 tarihinde düzenlendi.
#lostcity' tarafından 09.02.2007 16:15:14 tarihinde düzenlendi.
#lostcity' tarafından 09.02.2007 16:15:41 tarihinde düzenlendi.
derginin sayfasına girdim üyelikle yarışmaya katılabiliyon üyelikte ücretli
çok güzel bi çalışma olmuş tebrikler üyelige gelince siteye üyelik ücretli degil dostum senin baktıgın dergi üyeligidir yarışmaya katılmak için siteye üyelik yeterli bence bu çalışmayla katıl.
çok güzel çalışma temur
teymur ustat harikasın
insan sıkılınca yaratılıcık duygusu ortayamı çıkıyor
iş yok lostcity abi açtıda bu konuyu akşam ettik
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Antalyadaki Katılıncılar Dikkat
15 Ara. 2007, 18:13 planetfoto
17242119 Oca. 2008, 21:14