Fotoğrafçılık Forumları
Vitrinlik Gelin Damat Resimleri
arkadaşlarım bana vitrine konulmak üzere çözünürlüğü yüksek gelin damat resimleri lazım.kendi çekimlerimi koyamıyorum çünkü küçük yer olduğu için kimse kabul etmiyor.yardımlarınızı bekliyorum...
#serdarca' tarafından 22.05.2007 12:58:33 tarihinde düzenlendi.
benimde ihtiyacım var ama 1 hafta önce bi abi vitrinlik diye konu açmış linkleri özele göndericem dedi ama bida ses çıkmadı
adresime göndermeniz mümkünmü acaba rica etsem kırmazsınız umarım [email protected]
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
BENDE ÇOK FİTRİNLİK VAR AMA NASIL GÖNDEREBİLİİMKİŞ
ben fotoğrafçıya "fotoğrafçı" demem kendi çektiği fotoğrafları asamıyorsa...
öyle yada böyle .. ama durum bu. !!!! isteeer kızın, ister darılın.
gerçekler acıdır...
sayın mhmttsksn çok saçmalımışsın küçük yerleşim yerlerinde asamıyorsun.herkez biribirini tanıyor . vitrinlerimizdeki manken resimlerinden bile tavır alıyoruz bazen .. gelip bu resim falan .. atıyorum ali beyin karısı mehmet beyin gelini değilmi diyebiliyorlar..bir çocuk resimi astık güzel resimdi diye. adam geldi bizi rezil eti adama resimi çerçeveyi verdik zor yatıştırdık..biz türkiyede yaşıyoruz....saygılar
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Aşık Haşimi Öpüp Koklamaya Kıyamaz İken [gelin mi Oldun]
10 Tem. 2021, 16:47 prodersler
0111610 Tem. 2021, 16:48
prodersler -
Gelinlik Mağazamdaki Gelinlikleri Net Bir Şekilde Çekemiyorm
12 Ağu. 2020, 16:59 cancan782
3179022 Ağu. 2020, 21:52
selmankaya -
-