Fotoğrafçılık Forumları
Tum Sıtedekı Arkadasların Dıkkatıne
DEGERLI ARKADASLAR SOYLE BIR SEY DUSUNDUM VE SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM..DEGERLI MESLEKTASLARIM GECEN YIL ISTANBULDA BIR SITEDEKI TUM UYEERIN BULUSMASINA SAHIT OLDUM .. BENDE DUSUNDUMKI BU SITEDEKI TUM ILGILI ARKADASLARIN ISTANBULDA GUZEL BIR MEKANDA BULUSMASI VE TANISMASI BOYLELIKLE HIC BIR FOTOGRAFCININ SIKINTISI KALMIYACAK VE PAYLASIMLARIMIZ ARAMIZDA KURULACAK OLAN SAMIMIYET NEDENIYLE DAHADA ARTACAGINA INANIYORUM..DEGERLI DOSTLAR EGERKI SIZDE BOYLE BIR SEY DUSUNUYORSANIZ BUNU GERCEKLESTIRELIM ..BOYLE BIR SEYI ILK BIZ GERCEKLESTIRELIM ORTAKLASA BUTUN MASRAFLARI KARSILAYALIM...BENCE TUM TURKIYEDEKI FOTOGRAFCILAR ICIN COK GUZEL OLACAKTIR.. LUTFEN SIZDE DUSUNCELERINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN MUTLAKA YAZIN BEKLIYORUM..
kardeş çok güzel bir konuya değinmişsin bence çok harika olur aslında bunu site yöneticilerinin yapması lazım ama ben ortada yönetici falan görmüyorum olsalardı zaten sitede bazı kişilerin üyeliklerini iptal ederlerdi
ama böyle bir konuya şahsen ben şimdilik olumlu bakamam nedeni ise ben yaz aylarında 2 ay işten çıkartılırım ve eylüle kadarda çalışamam ek bişr iş bulursam amenna yani anlıyacağım maddi imkansızlık ama aranızda anlaşıp buluşmanızda bence çok iyi olur düşüncesindeyim hadi bakalım inş
walla kardesım herkes senın gıbı dusuncelerını yazsa cok ıyı olur ama yazan yokkı ..acaba ısteyen varmı yokmu ..egerkı ben buraya bu konu yerıne fon veye bır program atmıs olsaydım en az bın kısı cevap yazardı
neysee
kardesım tesekkur edıyorum yorum ıcın saygılar...
güzel düşünülmüşde bu iş zorbe hatta bence imkansız kızmayım ama olacak şey deyil.
ben yazıyorum göreceksiniz burdan bile olmuyor.
birde istambuldan söz ediyonuz fuara gitmiyolar
ben kendi adıma gidemembe yalan söylemiyem.
inşallah başarırsınızda bende sizden özür dilerim.
butür konular havaların sıcaklığına dayanamıyor
cabuk eriyor kayboluyor
dogru soyluyosun murat abı ama ben dedımkı bı sansımı denıyım eger talep olursa mutlaka ayarlama yapardık neyse bu konuda boyle gecıcek herhalde
çok güzel bi düşünce aslında neden olmasın yeterki kararlaştıralım bence bi anda herşey değişir fotoğrafçılar arasında bir ilk olur
herkese selamlar ben bu siteye üye olalı 3 gün oldu.okumuş olduğum lisenin mezunları İstanbul'da ilk kez buluşmuşlardı bunları düşünürken fotocu04 senın düşüncelerini bende beynımde tasarladım.Bana göre güzel olur gelecek cevapları beklıyorum.umarım paylaşmaktan yana olur.
çok güzel olurdu bende sizleri görmeyi merak ediyorum artık burada baya bi arkadaş olduk gerçi hep benden büyüksünüz ama yani abilerim oldunuz iyice tanışır sitedeyaptıklarımızı burada başımızdan geçenleri sen söyle demiştin böyle yapmıştık filan çok güzel bir eğlence olurdu.
fakat hepimiz aynı şehirlerde değiliz ben ankara/polatlıdayım ve öğrenci olduğum işim maddi yöndende ister istemez zayıf oluyorsun.
o sizin dediğiniz konuşma/buluşma işi anca 1-2 kişi arasında olur ada nasıl mesela ben 11.05.2007 tarihinde çanakkaleye gitmiştim ordan bi üye abim olsaydı burdan haberleşir orda buluşur konuşurduk bunun gibi şeyler olurdu ama Ülkemiz Allaha Şükür çok büyük Allah küçültmeyi göstermesin bu imkanlarda görüşmek imkansız
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama
16 Eyl. 2015, 18:50 photoplaytr
0122116 Eyl. 2015, 18:51
photoplaytr -
Makineyi 10-15 Gün Açık Unuttum.
02 Tem. 2014, 23:13 nurettin7106
11324020 Tem. 2014, 19:50
nurettin7106 -
-