Fotoğrafçılık Forumları
Şu Tarama Sorunları
fotoğrafçıların sıkça karşılaştığı bir sorunu çözmeye çalışacağız aşağıda örnek bir çalışmamız var amacımız silk kartlardan tarama sonucu oluşan arı peteği tarzında gözüken yerleri yok etmek tabi bunu yaparken fotoğrafın kalitesini düşürmeden yapmaktır. Uygulanan bütün sistemlerden çok farklı bir anlatımla geleceğim zaten örneği görünce anlayacaksınız. eğer elinizde böyle fotoğraflar varsa bir deneme yapın. yapabilenler örnekleriyle yazsınlar bekliyorum..
greenthumb arakadaşım senin yaptığın işleri çok beyenerek izliyorum. sen bence bu siteye en çok faydası olan bir kişisin devam....
saol arkadaşım
herkes olumlu düşünse benden neler öğrenecekler ama kimse buna yaklaşmıyor benim de kafam atıyor hep böyle kavga ederek işleri çözümlemeye çalışıyorum ne yapalım benimde sabrım az hemen kızıveriyorum seninde başına geldi yakında çıkarım zaten böyle giderse. bu forum yöneticilerinde de iş yok hiçbir müdehalede bulunmuyor neyse onlar reklamdan kazanıyor parayı ne de olsa, burda millet birbirine düşmüş kimin umrunda.
saolasın desteğinden dolayı..
#greenthumb' tarafyndan 08.07.2006 10:55:48 tarihinde düzenlendi.
#greenthumb' tarafyndan 08.07.2006 10:57:11 tarihinde düzenlendi.
ben bu programı merak ettim işin acıgı. COk kullanacagımdan değil ama petek dokulu yüzlerin nasıl normale doneceginide hep merak etmisimdir..
Söz konusu "program" FFT(Fast Fourier Transform) adlı ücretsiz bir filtre.
Kullanımı son derece basit.
Filtrenin kendisini ve nasıl kullanıldığını
BU
sitede bulabilirsiniz.
Kolay gelsin..
milat sen bi tanesin. Su hareketinle en takdir ettigim kişiler arasında yer aldın. paylaşımın icn tesk ederim
helal be keşfetmişsin siteyi.
milat bir amatör olarak büyük ders verdin. senin gibiler var oldukça bilgi küplerde saklanamaz.
Arkadaşlar teşekkür ederim.
Unutmayın, burası bir forum.Buraya, bildiklerimizi paylaşmak
için geliyoruz.
Herkes kendi dağarcığındaki bilgileri,bilmeyenlerle paylaşmadıktan sonra burada olmamızın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.
Sağlıkla kalın..
İlgili olabilecek konular
-
İş Bankası İş Cep İle Şubeden Randevu Alma Hızlı
04 Mar. 2020, 17:03 prodersler
0141104 Mar. 2020, 17:04
prodersler -
-
Photoshop'ta Özel Şekiller Nasıl Oluşur? /shape Ek
29 Nis. 2019, 19:48 broge
0270029 Nis. 2019, 19:48
broge -