Fotoğrafçılık Forumları
Stüdyo Fotoğrafçıları (hırsız Var)
bir meslektaşımın ağzından;
olay şöyle vesikalık çektirmeye bir bayan geliyor stüdyoda kıyafet değiştirmek için müsade istiyor daha sonra fotoğrafını çektiriyor tekrar kıyafetini değiştirmek için izin istiyor ve çıkıyor ödemeyi yapıp makbuzunu alıyor.fotoğrafçı arkadaş stüdyoya bir giriyor nikon d70 fot.makinasi yok işin diğer tarafı maikinanin içinde hafıza kartıda gidiyor yani ortada delilde kalmıyor...
bu hikaye pek inandirici gelmese bile dikkatli olmakta yarar var...
makinamizi daima güvenli bir yerde tutmamız gerekir eğer tripod kullaniyor isek hafıza kartını üstünde bırakmamalıyız...en azından elimizde delil kalır...
valla ne diyeyim her sektorde oldugu gibi burdada hirsizlik var Allah yardimciniz olsun
#qawsed58' tarafından 10.10.2007 21:30:56 tarihinde düzenlendi.
abi zaten bu yıllardan beri olan bişey yeni değilki :D hem stüdyoda nie bırakıyoki makinayı bence arkadaşının dikkatsizliği GEÇMİŞ OLSUN
arkadaşınıza geçmiş olsun dilemek ve eli uzun, aşağılık.. o... kimselere lanet etmekden başka bişey yapamıyoruz.. benzer olay başımızdan geçti.. manfrotto sefpa kafasındaki mandal mekanizması sayesinde makineyi kurtardık..
bazı arkadaşların, kilitli dolap kullandığını görüyorum.. en azından öyle bir şey edinmekte fayda var...
hayırlı işler diliyor.. ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum..
kardeş şimdi moda gece girmek stüdyoya,ramazandan 1 gün önce ana cadde üzerinde olan 5 fotoğraf stüdyosunu soydular hemde karakola uzaklığı 500 metre bile yok.adamlar makinaları değerli para altın ne buldularsa alıp gittiler ,parmak izide aldılar ama bişey çıkmadı,yeni makina aldım ne stüdyoda nede dükkanda bırakıyorum ,eve götüryorum artık evdende alırlarsa şapka çıkarcağım bu itlere.herkese iyi bayramlar
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Podcast - Ne Olacak Biz Fotoğrafçıların Bu Hali?
25 Eyl. 2020, 08:25 miratcenk
0140725 Eyl. 2020, 08:25
miratcenk -
-
Stüdyo Salonu İçin En İyi Termal Baskı Makinası ?
16 Ara. 2017, 06:28 sahin123
1928912 Oca. 2018, 22:41
aldirakli -
Fotoğraf Stüdyosu Açıyorum, Birkaç Soru.
30 Tem. 2017, 22:58 mtxdesign
3463831 Tem. 2017, 23:15
mtxdesign -