Fotoğrafçılık Forumları
Stanmp Kullanımına Yardım
selam 2 yıldan beriphotoshop kullanıyorum iyi kötü bütün aracları kullanıyorum fakat stamp bit ürlü kullanmayı beceremedim o yüzden bana soğuk geldi fakat forumda rötuş konusunda hep stapm deniliyor.bu konuda vdeo veya baska bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum .bu aracı bende güzel bir şekilde kullanmak istiyorum .
nasıl beceremediniz anlayamadım?
sorun nedir daha ayrıntılı anlatabilirseniz yardımcı olmaya calısırız.
stampla yüze rötuş yapayım diyorum güzel yerini tıklıyorum kötü yere kobyalarken istemediğim yerler cıkıyo elbisesidir dudağidiı vs ler bu yüzden bütün yüze veremiyorum kobyayı
stamp genel kullanılacak bir yontem degil.
ornegin bir sivilceyi yokedecekseniz sivilceden cok az daha buyuk bir fırca secip, sivilceye yakın bir yerden (ciltse ciltten- elbiseyse elbiseden- hangi dokuda calısıyorsanız ondan) olcum alıp tek tıkla cozmeye calısın.
yuzun tamamına tek hamlede etki etmez.
anladım tşk
aslında stamp çok güzel retüş aracı.kullana bilene.çok çalışma istiyor.
photoshopu öğrendikce aracları baska yönlerde kullanmayı öğreniyosun . stamp ın da bana göre gizli güzelikleri vardır.olayda bunları keşfedebilimek.burası ccok güzel bir site ilerlememde katkısı büyük ama bir sıkıntı var. bazı ustalar işin inceliklerini öğretmiyolar.soruyorum bu nasıl olur şu aractan yap bundan yap. ustam bir video yada resimli olark anlatsan ne olur burda 2 resim yaptık diye fotografcı acmıyacaz bizde bişeyler öğrensek burda paylaşsak yeni acemi arkadaslarımızı yardım etsek sonucta burası bir forum sitesi
yani paylaşim paylaşim yapmayacaksan burda işin ne ben yaptım alın işte siz yapamıyosunuzmu olay .yardım etmeyen yokmu var mesela remi5861 a.r.o baskalarıda vardır ama benim ilgimi ceken derslerde hep o karşima cıkıyom )
steve mesela kardes biraz aydınlatırsan bak senle hemşeriyiz ama hiç yardım etmiyon he )))
öğrenme işi uygulama ile olur. deneme yanılma tecrübe ile olur.
remi
huseyin1134 herkes öğretmen olamıyor.onlardan biride benim.benim pek öğretme kabiliyetim yok.35 senedir araba kullanırım ( iyide şöförüm ) ama başka birisine öğretemiyorum.bu işler ayrı bir kabiliyet ister.ben 43 yaşında photoshop merak sardım.belki inanmazsınız ama hiç kimseden yardım almadım.sırf kendi çabamla şu ana kadar yapabildiklerimi öğrendm.remi5861 arkadaşımın dediği gibi deneme yanılma yöntemiyle çalışmalarımı yaptım.daha bilmediğim kimbilir neler var.arkadaşlar msn bana bazı bir şeyler sorup bir şeyler yapmak istiyorlar bende elimden geldiği kadar yardım etmeğe çalışıyorum.photoshopu ne kadar biliyorsunuz dediğimde % 75 falan diyorlar.bende oo siz benden daha çok biliyorsunuz ben okadar bilmiyorum diyorum çok şaşırıyorlar.sonra yüzde çok aşağılara düşüyor tabiki.fazla yazdım galiba .çok çalışma başarıyı getirir.ben burda faydalı olamıyorum.arkadaşlar kusuruma bakmasın.herkese selam ederim..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0134709 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
-
Bunu Nasıl Yapabliirm Yardımcı Olurmusunuz
15 Haz. 2021, 18:47 xpia
1141416 Tem. 2021, 13:09
kayahanakcay -
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0143311 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
Kamera Seçmemde Yardımcı Olabilir Misiniz?
17 Haz. 2021, 12:58 dndraleyna
0208417 Haz. 2021, 12:59
dndraleyna -