Fotoğrafçılık Forumları
Sorunsuz Saç Kesimi Yardım...
arkadaşlar bazı saç kesimlerinde özellikle ince saçlarda çok zorlanıorum.bana bu konuda detaylı bilgi verecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim..bu sitede yeniyim.yakında paylaşımlara başlayacağım.hele bi fon arşivimi tamamlayımda .bana yardım ederseniz [email protected] [>:D
slm foto ufuk arkadaşım bence knock2 kullanırsan iyi olur herkesin gerçi görüşü farklıdır ama bence knock2 tafsiye ederim saygılarımla [email protected] esen kalın
sağol kardeş te.knock 2 yi nereden bulcam??o konuda bi yardım edersen sevinirim barış.
slm kardeş bende knock 2 var msn adresimi ekle atayım
[email protected]
sağol hemşehrim gayserili..ekledim msn ni ok
ARkadaşım en ufak tellerin kalmasını bile istiyosan background eraser tool'u kullanmalısın zerre kadar hata yok ama biras uğraştırır kullanmayı geliştirmelisin.Başka programla felan olmuoo
sağol prens 007 .sence kaç ta ayarlayıpta yapmalıyım kesimi?
bencede knock 2 ben begeniyom kesimi çoook kesim programı varda benim tafsiye etmek istedigim knock 2 ben memnunum benim görüşümce [email protected]
Size bir Photoshop plug in'i olan backgroundremover'ı öneririm. üstelik kullanması da çok çok kolay.
bu adreste tanıtımı var. özellikle 1. örnek olan köpek değil de sayfanın altlarına doğru 2. örnek olan kadının saçlarının kaldırılmasına iyice bakmanızı tavsiye ederim.
o örnekte programın son sürümündeki detay yakalama tool'undan örnek verilmiş.
http://www.imageskill.com/backgroundremover/backgroundremover.html
sağol melrock teşekkür ederim [>:D
şimdi bak saç kesimi yapabilmen için önceliklee arkasına bi yeşil fon atman gerek hataları görmek için bilmiyorum color range hiç kullandın mı ama saçın etrafını seçmek gerek silgi ile silmek için yoksa yüzede girio çekim fonu gri lursa daha iyi netice alırsın
değeri 45-50 arası verirsen güzel kesiooo yani hiç bi hata yok
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Vegas Pro 18 Videoya Logo Ekleme Görüntü Kesilmesi
03 Ara. 2020, 14:33 prodersler
0166803 Ara. 2020, 14:33
prodersler -
-
Windows 7 64bit Psd Önizleme Kesin Çözüm
10 Nis. 2013, 18:40 hydr-mc