Fotoğrafçılık Forumları
Sitemiz Güzel Ve Sahip Çıkalım
Sayın arkadaşlar bu güzel sitemize sahip çıkalım.Arkadaşlık dostluk bu sitede var.Ben çok araştırdım ama böyle bir site,dünyada yok..Dostluk,kardeşlik ve arkadaşlık...Ben burda gördüm..En güzel arkadaşlık burda. bazı olan olumsuzluklarda olsa bu siteye ,bu güzel dostluğa bu güzel arkadaşlığa sahip çıkalım......HER ZAMAN ELELE...
diğer konularda bahsetmiştim.. saygı görmek için, üye bilgisinde 21 olan yaş 44 le değiştirilmişti.. o dönemde kaydettiğim sayfalardan , malum kimsenin avatarı
"Abi" hitabını duymak için insan neler yapıyormuş..
fotoback.. evet tartışmaları sitede istemiyoruz.. ancak kimin neyi başlattığını.. gerçekteki şirretliğini gizleyip, kendini acındırmak için "gidiyorum" ayaklarını kaçıncı kez yaptığınıda bilmeliyiz..
bir arkadaş söylemişti "delikanlı olun, doğru konuşun"
hep yalanları duyarak, okuyarak bu siteyi biryere vardıramayız.. Aykuts dan halen özür dilenmedi.. bu sayfalarıda kaydediyorum...
#mete007' tarafından 25.10.2007 17:32:24 tarihinde düzenlendi.
kavga gürültüye uzaktan şahid oldum içinde olmadım ama
aykutsun kişiliği ve bilgisine laf söyletmeyeceklerden biri de benim
arkadaşlar hiç birimiz birbirimizi görmüyoruz,duymuyoruz sadece yazdıklarımızı okuyoruz .steve yaşını değiştirse ne olur değiştirmese,aykuts ders verse ne olur vermese ne olur.yapmayın allah aşkına neler oluyor size,bırakın artık ,birrileri steveyi görmekten hoşlanmıyor birileride aykutsu bırakın artık yorum yapmayı steve ve aykuts hakkında herkes işine baksın sevmeyen bunların konusuna bakmasın yorumda yapmasın.tüm halk birbirine kenetlenirken birlik beraberlik isterken siz ufacık bir sitede bile ayrılağa düşüyorsunuz ,salıcakla kalın dost kalın iyi akşamlar
fotomerve.. sayın ağabeyim.. tarafsız değerlendirmeniz için teşekkür ediyorum.. ve uyarı olarak alıp, eklerdiğim fotoğrafı konu içerisinden siliyorum.. saygılarımla..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Seyahat Sırasında Dinlenecek En Güzel Şarkılar
06 Mar. 2022, 19:54 ebede
0143706 Mar. 2022, 19:54
ebede -
Ramazan Yıldız Havanın Rengini Güzeller Bozar [bozlak]
29 Ağu. 2021, 16:00 prodersler
0114529 Ağu. 2021, 16:01
prodersler -