Fotoğrafçılık Forumları
Selam
arkadaşlar benim phtoshop için ek programlar olyor onları nerde bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
bu siteden bir çok ilgili programa ulaşabilirsin. ayrıca google aracılığıyla sayısız siteye ulaşabişirsin. hangi eklentileri istediğinizi söylerseniz daha aydınlatıcı önerilerde bulunabilirim kanımca...
amatör bi photoshop kullanıcısıyım yenni yeni öğreniyorum su efektesi gölge bi kaç şey indirdim ama onuları photoshop a nasıl tanımlıyıcam onu da bilmiyorum
puligins ise şu yolu takip edin:
xp kullanıyorsanız eğer:
photoshop simgesine sağ tıklayın ve özellikler diyin
çıkan pencerede hedef bul diyin
çıkan pencere photoshopun kurulmuş ana dosyalarıdır.
orda plug-ins klasörünü bulun ve içine girin.
internetten indirdiğiniz rar dosyasını rardan çıkartın ve içinden çıkan klasörü direk plug-ins klasörünün içine atın.
sonra photoshopu açın. üst menüden filters sekmesine girin ve an altlarda yüklediğiniz eklentinin ismi olucak. işte yüklediğiniz plug-ins orda olucak. dosyanın ismi yazar.
işte bu kadar.
vista kullanıyorsanız eğer:
photoshop simgesine sağ tıklayın ve çıkan pencereden dosya konumunu aç diyin.
çıkan pencere photoshopun kurulmuş ana dosyalarıdır.
orda plug-ins klasörünü bulun ve içine girin.
internetten indirdiğiniz rar dosyasını rardan çıkartın ve içinden çıkan klasörü direk plug-ins klasörünün içine atın.
sonra photoshopu açın. üst menüden filters sekmesine girin ve an altlarda yüklediğiniz eklentinin ismi olucak. işte yüklediğiniz plug-ins orda olucak. dosyanın ismi yazar.
işte bu kadar.
ama ben photoshop un türkçesini kullanıyorum
[email protected]
arkadaslar ekleyip yardımcı olursanız çok sevinirim
türkçe olması bir şeyi değiştirmez. tek değişebilecek şey üst menüdeki filters seçeneği filtreler olur. bu arada zaten türkçe kullanıyorsanız yardımcı olmama. çünkü ben ingilizce olarak kullanıyorum programı.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Selam, D90 mı D7000 mi Cok Yeniyim :)
12 Ağu. 2011, 03:00 ozansway
5263721 Ağu. 2011, 14:27
smaler -