kadirgulba
kadirgulba (üye)
Bolu / Stüdyo Fotoğrafçısı

Rutuş Programları

SELAM ASLINDA TASVİF ETMİYORUM AMA YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR İÇİN DUYRULUR KPT VE DİYER RUTUŞ PROGRAMLARI ELİMDE MEVCUT BEN 4 SENEDİR ŞOP İLE UĞRAŞIYORUM SADECE STAMP KULLANIRIM

Tarih: 6 Temmuz 2004, 15:50 - İp: yok
imp1983
imp1983 (üye)
Aydın / Amatör

sadece stamla sınırlı kalmak hem yanlış hem cok yetersiz rötüş için ben stamp+healing brush+burn+dodge+hue+saturation ve daha aklıma gelmeyem bir sürü sey uyguluyorum bi fotografa artı kullandığım filtreler sadece stampla iyi neticeler hiçbir zaman alınamaz ben de 3 yıldır aralıksız bu işi yapıyorum ve cok iyi bi rötüşerim

Tarih: 9 Mart 2005, 23:20 - İp: yok
ihsanozen
ihsanozen (üye)
Balıkesir / Meraklı

herkese merhaba ben Grafiker ve Tanıtım Fotoğrafçısıyım Digital Fotoğrafçılık konusunda Profesyonelim 7 yılı aşkın photoshop kullanıyorum ben derimki gördüğüm en iyi en pratik rutuş programı FONDO TEN fiatıda çok uygun artık onu kullanıyoruz kesinlikle en iyi
en büyük özelliğide adamlar sizin fotoğraf makinanızın çözünürlüğüne ve ışık değerlerine göre özel ayarlıyorlar
mesela bi rutuş programı yada filtre birinde iyi sonuç verirken başka bi fotoğrafçının işlerinde iyi sonuç vermeyebiliyo yani çözünürlük ve sharp değerleri farklı sonuçlar veriyo
bilgi almak isteyenler
bence bi denemeli
[email protected]

Tarih: 22 Mart 2005, 19:35 - İp: yok
mikail
mikail (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

selam arkadas rötüş programını yollarmısın bir deneyelim iyi günler

Tarih: 1 Nisan 2005, 13:26 - İp: yok
abstruse
abstruse (üye)
İstanbul / Amatör

stamp programını nereden bulabilirim.yollayabilecek olan varsa
[email protected] yada msn:[email protected] şimdiden teşekkürler

Tarih: 10 Nisan 2005, 08:49 - İp: yok
studio_s
studio_s (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba arkadaşlar bende Noise kulanıyorum

Tarih: 10 Nisan 2005, 16:58 - İp: yok
yasar1
yasar1 (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

ARKADASLAR SİZE CPAC İMAİNG VEREYİM DE BİR DENEYİN NASIL
BEN DENEDİM GÜZEL

Tarih: 7 Ocak 2006, 12:23 - İp: 85.***.**9.77
lokman1988
lokman1988 (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende 4 senedir photoshop kullanıorum stamp da kullanıyorum yanında ek rutuşlarda en iyisi öle çünkü kodak kpt 7 ve remove var isteyenlere gönderirim [email protected] kodak ın üstüne bisey tanımam bence

Tarih: 29 Nisan 2010, 01:02 - İp: 88.***.**2.144